Elfelejtett jelszó
Add meg e-mail címed hogy elküldhessük a belépéshez szükséges információkat!

Biztos, hogy archiválod?
Még nem értékelték az adásvételt!
Az archív hirdetések a találati listákban nem jelennek meg, így elképzelhető, hogy a másik fél nehezen fogja megtalálni hirdetésedet, ha most archiválod. Ezért javasoljuk, hogy jegeld és csak az értékelés megtörténte után archiváld.

    
Egyszerre 15 aktív apróhirdetésed lehet ingyenesen, ez a hirdetés a 16-ik.
    
Aktiváljuk a hirdetést? (2900 Ft)
    
Kép beszúrása
Add meg a képre mutató hivatkozást (linket, url-t)!

Hozzászólás
Add meg a hivatkozást (linket, url-t)!

Archiválva

Új SZERVIZES pozíció a Smart Clinic-nél

2016-12-21 15:09

Ár: alku szerint

Stabil anyagi háttérrel rendelkező okostelefon és tablet szerviz vagyunk. Az okostelefonok piaci megjelenésével közel egy időben kezdtük meg tevékenységünket a hozzájuk kapható kiegészítők online értékesítésével, mellyel úttörő szerepet játszottunk belföldön és külföldön egyaránt. 2012-ben kibővült tevékenységünk ezen készülékek szervizelésére is. Büszkék vagyunk arra, hogy elsőként alkalmaztuk - az akkor még Magyarországon egyedülálló - látványszerviz koncepciót, melynek keretein belül ügyfeleink és vásárlóink a javítás teljes folyamatát megtekinthetik.

Az évek alatt kialakult egy kiváló 15 fős csapat, melyet szeretnénk új kollégákkal kibővíteni a megnövekvő szerviz igények miatt. Magyarországi szervizek közül mi büszkélkedhetünk a legnagyobb létszámmal. A munkánkra feltételek nélkül igényesek vagyunk, az ügyfeleink nagy része ezért a minőségért választ minket. A problémákat együtt oldjuk meg, a sikereknek együtt örülünk. Nálunk van munka, tehát dolgozni is kell. Ha nem találna meg a munka, mi elvárjuk, hogy Te megtaláld azt, ellenkező esetben nem fognak kedvelni a kollégák. :) Mi egymásért dolgozunk, nem magunkért. Nem egyénekben gondolkodunk, hanem csapatban. Mi örülnénk, ha jönnél, és segítenél nekünk a munkánkban, cserébe Te pedig hozol egy jó döntést az életeddel kapcsolatban. Mi tudjuk, hogy jó közénk tartozni, Te pedig megtapasztalhatod.

A munkával kapcsolatos feladataid a következők lesznek:
Érdekelnek a részletek? Itt tovább tudod olvasni.


Átvétel: Budapest, csomagküldés
Feladó: iPSzB iPSzB
34 pozitív, 0 negatív
Üzenet a feladónak
Megvásároltad tőle?
Hirdetés jelentése:

Figyelem, itt a hirdetést tudod jelenteni, értékeléshez használd az Értékeld! gombot!
max. 1000 karakter

iPSzB további apróhirdetései »

34 pozitív, 0 negatív
45 000 Ft2018-05-16
Budapest
iPSzBiPSzB
1Kedvencekhez adás
Google hirdetés