Archív – 5870-es többféle eladó

Wild_BOY (csendes tag) – 20 éve regisztrált
nincs értékelése
2009-09-28 12:34 15 éve
csak személyes átvétel

90 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Archivált hirdetés

Jelenleg XFX és ASUS elérhető hamarosan Sapphire is lesz.

Alap modellek, tuning verzió még nem elérhető, ha lesz akkor majd írom

Mind bontatlan 0 km-es:
XFX 2 év garancia, garjegyel
ASUS 3 év garancia garjeggyel

Alap esetben személyes átvétel. Privát üzenteben egyeztetés.

Keresés
  • Isee

    senior tag

    válasz feka007 #26 üzenetére

    hát nem sok esély látok arra hogy pont karácsony előtt esik az áruk :)
    majd esetleg január-február :R

    UP a topiknak! :C

    "...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

  • Wild_BOY

    csendes tag

    válasz feka007 #29 üzenetére

    Csak soha ne legyen gondod a garanciával...

    The only easy day was yesterday

  • normaluser

    újonc

    válasz feka007 #29 üzenetére

    Na ez a hsz megérte, h 6 év inaktivitás után újra beregeljek.
    Mindenesetre, ha öszzehozod US-ból shippinggel, vámmal, áfával 72k -ért, akkor tedd fel utube-ra légyszíves! Egy kontinens és az EU meg fog hajolni előtted.
    Epic fail.

  • normaluser

    újonc

    válasz feka007 #34 üzenetére

    Egy esetben tudod elkerülni a vámot és az áfát. Ha ajándékként küldeted + az eladó kellően alacsony árat tüntet fel. A 918/83/EGK rendelet alapján, ha nem EU tagállamból érkezik az áru, max. 45 euró (12e forint). E felett az érték felett vám köteles és a VGA ára (72e) áfa köteles is.
    Két alapvető probléma van:
    -Logikus, hogy power seller-től (minimum 98% -os vásárlói visszajelzés) fogsz vásárolni, mivel meg is akarod kapni az árut.
    Az amcsi power sellerekre jellemző, hogy az GIFT -et (ajándék), KÉRÉSRE és valóban csak akkor írják rá, ha az árú értéke épphogy meghaladja a cirka 40 dolcsit (28 euró), ami a normál (nem ajándék) áruk-nál a vámküszöb. Nekik sokkal nagyobb a rizikó, mint neked.
    Ebben az esetben azt is el kell érned, hogy az amcsi power seller nem csak ajándékba, hanem még kamu árat is tüntessen fel.
    Tegyük fel, hogy az amcsi power seller a bácsikád (vagy qrva laza, mert pont abban a két államban él USA-ban, ahol nem veszíthet semmit) megteszi neked ezt a szívességet.
    -Bekerül MO-ra az áru. Ugye a VGA-k a szolid és egyszerű csomagolásról híresek. Természetesen nem szúrnak szemet az amatőr vámosoknak, főleg nem a 10e forintos árfeltüntetéssel. Tegyük fel, h így van és megkapod a vacsi új 5870-et.
    Ha nem és egy vámos el kezd vele szórakozni, amire én azt mondom, h mindig 50-50 az esély, akkor paypal számla szerinti összeg plusz pk alapján vám 4% +25% áfa (ha paypallal fizettél, szerintem ez a logikus, mert vissza akarod kapni a pénzed, ha a seller csaló), ha nem paypal, akkor tőled kérnek számlát a vámosok, amit ha nem adsz oda, akkor megy a becsüshöz, vársz pár hónapot és 1,5-szer annyit fizetsz, mint amennyiért ebben a topicban árulják.
    Nem rizikós mi? Hajrá paintball király, kíváncsian várom az eredményt! Még szorítok is, mert az amcsi filmes vicced tetszett! ;-)

    OFF vége.

    Nagy UP a korrekt árnak! :)