Hirdetés

Amazon Kindle Fire HD (7", 1280*800 IPS, 1/16 GB, CM 12.1) eladó

2017-04-27 10:30 2 éve Budapest csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

12 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó lett Amazon Kindle Fire HD-m. 2012-es modell, szóval mai szemmel a hardvere csirkének minősül (1 GB RAM, kétmagos Texas Instruments OMAP SoC, 16 GB háttértár), de ilyen olvasgatós-hurcolászós tabletnek tök jó, mert 7", meg 1280*800 IPS panel. Nincsen leharcolva, svájci nyugdíjas orvosnő járt vele kéthetente vasárnap a baptistákho'.

Komolyabbra fordítva a szót, jó állapotban van, semmi szembetűnő karcot vagy kopást nem fedezek fel rajta, talán mintha a kijelző bal alsó sarkában lenne egy enyhe bevilágítás (mintha valamelyik LED ott erősebb lenne) de ezt csak sötét, egyszínű háttérnél lehet észrevenni. (Nem tudom, hogy ez hiba-e, vagy egyszerűen a LED-es kijelzőpanel örömei.)

Jó akkuja van, strapabíró gumiborítása miatt szerintem gyereknek adott, nyúzható tabletnek is elég jó lehet.

Egyéb jellemzők: (nem OTG-képes) micro USB adatátvitelre és töltésre, meg micro HDMI, amit bevallom, sosem próbáltam. Tud még dual band N-es wifit, meg BT-t természetesen, GPS nincs benne. Telepítve az utolsó elérhető (2016. októberi) CM 12.1 van rajta, TWRP recoveryvel.

Egy nagyobb tudású Samsung tablet váltotta nálam, ezért került eladósorba. Tartozékként egy kissé megviselt Hama tablettokot tudok hozzáadni, esetleg egy micro USB kábelt (külön töltőm nekem sem volt hozzá).

Budapesti személyes átvétel, posta van, de a vevő költségére (Webox, FoxPost stb. is szóbajöhet). Garancia a szokásos 1 hét.

Hozzászólok

Hozzászólok