Hirdetés

AMD gamer PC RGB-vel!! ALKUKÉPES! (Ryzen 5 3600, Radeon RX 570 O8G)

Parcz66 (friss újonc) – 1 éve regisztrált
4 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2021-07-31 16:00 11 órája
III. kerület csomagküldéssel is

290 000 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Eladó új RGB-s gamer PC garanciával, aktivált Windows 10-zel!

A PC lényegében új, csak kipróbálva volt, ahogy a képeken látszik. Nem használt, nem bányász, csak új.
A Ryzen 5 3600 a gépben egy több, mint megfelelő processzor mind játékra, munkára, és alkotásra is. Videokártyaként még egy AMD alkatrész, a Radeon RX 570 működik benne, ami FULL HD felbontás és magas beállítások mellett egy játéknál sem okoz csalódást.
A gép 16 GB ultragyors RAM-mal lett felszerelve, hogy a játékok simán futhassanak, és bármi más szoftvernek is elegendő erőforrást nyújtson. Bármikor bővíthető, lecserélhető.
Ezeken kívül egy 500 GB-os SSD-t és a nagyobb játékoknak egy 2TB-os HDD-t tartalmaz. Ezek is a későbbiekben teljes mértékben kicserélhetőek, vagy fejleszthetőek, de egyébként is hosszú élettartammal rendelkeznek.
Ahogy a képeken is lehet látni, a 4 ARGB ventilátor és az ARGB processzorhűtő, valamint az alaplap és a videokártya RGB fényei teljes személyre szabhatóságukkal gyönyörű külsőt nyújtanak az amúgy is elegáns PC-nek.
Elől 2 db USB2 és 1 db USB3 csatlakozó, valamint egy fejhallgató és egy mikrofon jack található a bekapcsológomb mellett, a gép tetején. Hátul még több USB port, 2.0 és 3.2 is, gyors Ethernet, USB C, HDMI, DP, két DVI, tehát nem lesz gond a perifériákkal.
A gép legtöbb alkatrésze érvényes garanciás. Amíg le nem járnak, ingyen elintézem a felhasználásukat és az azutáni szerelést. A tápegységre én adok fél évet, ha tönkremegy kicserélem. Ezenkívül 1,5 évig kérésre ingyen javítom, szervizelem, fejlesztem a gépet.

Érdeklődni, több infóért írj privátban.

[Más a keret, vagy más gép kellene? Megoldom, csak írj privátban.]

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok