Hirdetés

Archív – APPLE GARANCIÁS MacBook Air 2017 - 2db töltővel (128 GB)

martonszabo (újonc) – 3 éve regisztrált
3 pozitív értékelés
Plusz (fizetett hirdetés) 2021-08-02 20:37 2 hete
Balassagyarmat csomagküldéssel is

189 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Szeretnék megválni a 2021 januárjában újonan vásárolt MacBook Air 2017-emtől. A gép kifogástalanul működik, azért adom el, mert az én igényeim nem tudta 100%-ban kielégíteni, azonban minden egyszerű feladatot tökéletesen ellátott, legyen az webböngészés, Word és Excel dokumentumok szerkesztése, videónézés, videó- és képszerkesztés.

A géphez a későbbiekben vásároltam egy második töltőt, az egyiket otthon, a másikat munkában használva, ezek természetesen az eladáshoz tartoznak, csak úgy mint a doboz és minden MediaMarkt-os papír, amelyet vásárláskor kaptam. Ezekkel együtt Apple Garancia is van a termékre, amely 2022. január 10-ig tart. A notebookon frissen telepített macOS Big Sur található, első indítás után már csak a felhasználó fiók beállítását kell elvégezni, pontosan mintha új lenne a gép. Gyárilag egy 128GB-os SSD található a gépben, viszont ez bővíthető 1TB-ra is akár.

Az akkumulátor kitűnő állapotban van, csupán 127 töltési ciklus van benne.

A termékről még egy-két képet tudok küldeni privát üzenetben igény esetén amelyet az oldalairól készítettem, azonban már be van dobozolva és szállításra kész. Az ár azért ennyi, mert egy lényegében még új, garanciális laptopról van szó, amelynek ára tartalmazza szállítási költséget és a csomagra kötött biztosítást is, ettől függetlenül ha nem egy Szia Uramról van szó, akkor alkudható minimálisan.

A szállítással rugalmas vagyok, lehet szó utánvétről, de akár előreutalásról is.

További kérdésekkel privát üzenetben lehet érdeklődni

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.