Archív – Apple Homepod Mini garanciális,tesztelesig kibontva!

Tokarev (csendes tag) – 8 éve regisztrált
133 pozitív értékelés
Ultra (fizetett hirdetés) 2023-02-09 00:42 2 hónapja
Budapest

35 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Apple

Archivált hirdetés

ELADO:
Apple Homepod Mini garanciális,tesztelesig kibontva! GARANCIA 2023.NOVEMBER 22.

Gyártó: Apple
Modell: Homepod Mini

Leírás:

Örömmel mutatjuk be neked az Apple HomePod mini intelligens hangszórót, amely megkönnyíti az egész intelligens otthon vezérlését az Apple HomeKit platformon. És természetesen hallgathatod kedvenc zenéidet, vagy kommunikálhatsz otthonod egész területén, ha minden helyiségbe vásárolsz egy HomePod minit. Végül is az ár meglepőenalacsony az Apple ökoszisztémáján belül.

Az Apple HomePod mini legfontosabb jellemzői
Intelligens otthoni hangszóróAz Apple HomeKit platform átfogó vezérléseA Siri hangsegéd felismeri a hangot, és minden felhasználónak saját funkciókat kínálRendkívül jó minőségű hangkimenet kis mérete ellenéreTöbbszobás mód ugyanazon hang lejátszásához az otthon minden helyiségébenPrecíz formatervezett kivitelAz Apple HomePod mini első pillantásra lenyűgöz alumínium kialakításával és speciális szövet felületével. A HomePod Mini tetején található a Play és Pause gomb, a hangerőszabályzás, és amikor a Siri hangsegéd be van kapcsolva, a felső része színt vált. Könnyen láthatod, hogy a Siri várja ahangutasításokat.
A hang, amibe beleszeretsz
Az Apple HomePod mini intelligens hangszóró zavartalan működéséről az Apple S5 saját chipje gondoskodik, amely másodpercenként 180-szor elemzi a lejátszott zenét. A hangról a széles sávú hangszóró gondoskodik. A basszus részt passzív rezonátorpár szolgálja ki. A terelőlap konstrukciója úgy van kialakítva, hogya hang minden irányban egyenletesen terjedjen a környezetben. Az Apple azzal számolt, hogy több eszközt vásárolsz otthonába, és ha közel helyezed őket egymáshoz, minőségi hangot kapsz, sztereó minőségben.

Érdekes trükkök az Apple HomePod minivel
Nagyszerű dolog az integrált Intercom funkció. Hogy mire képes ? Például egyszerűen telefonon felhívhatod az egész háztartás lakóit anélkül, hogy külön körbe kellene járnod a szobákat. Ez egy egyszerű házi rádió. Egy másik érdekes tulajdonsága az automatikus hangfelismerés. A Siri felismeri az egyes felhasználókat anélkül, hogy valaholfelhasználói fiókot kellene kiváltanod. Az AppleMusic és az Apple Podcastok mellett az iHeart Radio, Radio.com vagy a TuneIn rádiókat is hallgathatod. Remélhetőleg a jövőben más platformok is kerülnek a kínálatba.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés