Hirdetés

Archív – Apple Ipod Touch 5G 32 GB

bobglad (csendes tag) – 8 éve regisztrált
38 pozitív értékelés
Plusz (fizetett hirdetés) 2019-10-18 17:54 1 éve
Szeged

20 990 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Apple

Eladó a címben említett sárga színű ipod készülék 32 Gb-os tárhelyű. Családban több ilyen készülék volt, de már nincsenek használva ezért kerül eladásra. ( a sajátom korábban eladtam )
Állapotáról annyit, hogy külsőre vannak használati nyomok, tehát nem makulátlan se a háza se a kijelzője de bőven elfogadható. Egy iphone 5 -ös üvegfólia van rajta most a kijelzőjén. Nem egy leélt darabról van szó, csak tok későn került rá ezért ilyen. Akkumulátora nem olyan acélos mintha új lenne, de az ipod touch 6-nál biztosan tovább bírja így is.
Minden funkciója működik megbízható darab. Elsősorban spotify hallgatásra ajánlom főleg sportoláshoz ( családban nálunk mindenki mozgott, és ezt használta ) mivel kompakt méretű és nagyon könnyű, vagy annak ajánlanám még aki megismerkedne az IOS rendszerre, illetve nagyon hasznos ha van gyerek a családban mert játszani egészen biztosan tud rajta.
Van benne bluetooth is, szóval külső hangszóró vagy fej-fülhallgatóval megszólaltatható a zene rajta. Messenger Youtube stb használható rajta, a Netflix is.
Személyesen Szegeden, foxpost Mpl automata megoldható.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok