Archív – Eladva. Komplett RIG asztal, atomfogyasztású kártyákhoz. Azoknak, akik nagyban játszanak.

prmcsk (addikt) – 16 éve regisztrált
305 pozitív értékelés
2021-03-06 08:59 2 hete
Monor

229 000 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Teljesen egyedi, saját munka. Komplett KÉSZ és TESZTELT (összeraktam, hogy érezzétek a kártyatávolságot, normál kártyákkal),

Az alapszettben, a 6db kártyához 12 darab 6+2pin VGA tápkábel van felforrasztva (bővíthető) ! Minden pin külön 1mm2-es szálon fut a tápsínig, és nem ám áthidaljuk, a fejnél, a +2pint, a meglévőkre.

Tudatosan olyanoknak építve, akik a mai, nagy fogyasztású kártyákra álltak rá és muszájból, vagy csak pillanatnyi időnyerésből, akasztós karácsonyfát csinálnak, az asztali gépeikből, az ezzel járó hűtési és egyéb problémáikkal együtt. Kétszintes, a jószág. Szél. = 80cm, Mag.= 66cm, Mély. = 40cm.

De gyerekek! Miket árultok itt ? Több milliós rigeket eladásra, molex, meg satás VGA táprésszel ? Folyik a "kétruppózás", miközben sok ember árul itt kész, vagy gyárt le bármilyen kábelt, ami megfelel ehhez ? Dugtok mindent össze me' eladásra lesz , Kedves vevő, ennek szopás lesz a vége. Megveszed és idővel, random leállogat majd.

Konfig:

FSP ATX táp, a lap, CPU és boot ellátásához
HP 2450 Wattos Platinum Szervertáp 92%-os hatásfok, a risereknek és kártyáknak.
6db. riser. Mindegyik ver.006C
Ascrok H81 Pro BTC alaplap
Intel G3440 processzor
4GB ram 1333Mhz ram
NO HDD (pendrive boot. Persze, ha akarod, hozol)...

A kártyák rögzítési távolsága nagy, hogy levegőt is kapjanak. Be lehetne ebbe tenni kilenc kártyát is, csak ilyen teljesítményigénynél és kártyaszélességnél, a szellőzési távolságra is oda kell figyelni. Rögzítési távolság = 14cm.

Nincs kábelerdő!!! A kártyák és risereik maguk mellől, tápsínről kapják az energiát. Minden ezekre van forrasztva, a megfelelő keresztmetszetek figyelembevételével.

Három db. 14 centiméteres hűtést segítő ventilátor

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem