Hirdetés

AudioQuest NightOwl Carbon zárt fejhallgató

2020-02-21 22:18 1 hónapja Budapest archivált

Hirdetés részletei

82 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Kihasználatlanság miatt eladó, egy kifogástalan állapotú, garanciás, minden gyári tartozékával ellátott AudioQuest NightOwl Carbon zárt fejhallgató. A fejest 2018 júniusában gerült beszerzésre a gráci HIFI TEAM-nél https://www.hifiteam.at/ , 2 év garanciával, így még 2020 júniusáig garanciás.
A fejes lényegében a korábbi típus, AudioQuest NightHawk továbbfejlesztett, zárt változata, minden jellemzője a gyári honlapján megtalálható. Számos teszt is van a fejesről, mint pl. ez : darko.audio , így én csak egy dolgot emelnék ki, rendkívül kényelmes viseletű, és mivel egy rejtett szellőztető rendszer van beleépítve, így a nagy melegbe sem izzad be a fül, illetve emiatt kevésbé jelentkezik, a zárt fejesekre jellemző fülnyomás.
Kétféle párna jár hozzá, az "alapértelmezettnek" tekinthető bőr, és egy szövet párna. Ez utóbbival némileg kevesebb a mély, én nem használtam, csak kipróbálásra.
A 80.000,- Ft,-os árban benne van a A Kácsa Audiotól, mint az AudioQuest hazai márkakereskedőjétől vásárolt tartalék gyári bőrpárna, mely önmagában 20 e. Ft, a számlát erről is csatolom.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok