Hirdetés

B+W XS-PRO UV MRC-Nano 82mm (nanobevonatos UV-szűrő) eladó! / Alig használt! Bolti ára 36.000 Ft!

idlof (csendes tag) – 7 éve regisztrált
29 pozitív értékelés
2019-06-16 02:31 12 hónapja
Budapest csomagküldéssel is

16 900 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó a címben említett B+W XS-PRO UV MRC-NANO nanobevonatos UV-szűrő, alig használt állapotban!

Ha ilyen objektíved van, akkor már csak a lencsevédőként is érdemes használni, hogy megóvja azt, ha véletlenül nekiütöd valaminek. A Nano bevonatú szűrők taszítják a vízcseppeket, illetve ellenállóak a különböző mechanikai behatásokkal szemben, így ez a szűrő mindig rajta hagyható az objektíven.

A B+W szűrők foglalatának anyaga ellenálló sárgaréz nagy mechanikai stabilitással, amely jól elnyeli az ütési energiát. Az ötvözet anyaga fizikai jellemzőiben hasonlít az aranyötvözetekére, vagyis hidegben sem válik rideggé. Az üveg bevonata MRC Nano (Multi Resistant Coating Nanotechnology). A Nano többrétegű bevonat biztosítja a kiemelkedően nagy fényáteresztő képességet és a káros kettős tükröződések szinte 100%-os kiszűrését.

UV-szűrők:
A káros ultraibolya sugarakat kiszűrik, ezáltal a kép színtelítettsége javul, az égbolt sötétebb lesz.

A nanotechnológia alapú karakterisztika (lótusz hatás) jobb gyöngyöző hatást hoz lére a vízzel, így még könnyebbé és gyorsabbá téve a szűrő tisztítását mint eddig valaha.

A B+W MRC nem csak egy rendkívül hatékony többszörös réteg, de keményebb az üvegnél, így megvédi a szűrőt a karcolásoktól (pl. tisztításkor), valamint lepergeti a vizet, és a piszkot, így megkönnyíti a szűrő karbantartását.

Valahogy sikerült rárakni egy hajszálvékony néhány mm-s karcot, ami alig látszik, sokszor direkt ezt keresve sem találom, illetve egy LensPen-nel talán tisztítani is lehet. Az összes felszerelésem eladtam több éve, ez maradt már csak, így nem tudom a LensPen-nel kipróbálni. Ez a kis karc a fotót nem befolyásolja, de nyugodtan ki is próbálhatod, ha akarod.

Posta mehet előreutalás után, a vevő költségére.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem