Hirdetés

Barco Projectiondesign F22 1080p összesen 1200 órás

péjé (őstag) – 12 éve regisztrált
88 pozitív értékelés
Plusz (fizetett hirdetés) 2021-10-22 17:44 15 órája
Nagykanizsa csomagküldéssel is

219 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó ez a keveset futott remek kis gép, projektor fórumosok sokat olvashattak róla. Aki nem járt arra annak pár szóban:
ez egy norvég cég gyártmánya akik professzionális mozigépeket gyártanak, nem a nagyközönség által ismert kommersz márka. Kis méret, könnyű kalibrálni, kis input lag, 22ms, simán lehet vele online FPS-t játszani (én is tolom), ipari kivitel 24/7-es üzemmódra kb. 30,000 órára tervezve, tuning lehetőséggel. Ebben az elérhető legjobb lencse az EN35-ös van, ennél jobb lencse csak nagyon kevés gépben van, csak a lencse újkori felára 3000 € volt. Magas ANSI kontraszt, jó fényerő amit ECO-n túl 11 fokozatban lehet állítani tehát hozzá lehet illeszteni a vászonmérethez a fényerőt. Van függőleges lencse mozgatás ami megkönnyíti az elhelyezését.
Ami talán az egyetlen hátránya a kicsit nagyobb ventizaj ez pedig csökkenthető, ebben a gépben 2 profi noctua ventire lett cserélve az eredeti. 100 colos vásznat 355-491cm közöttről tud, fényereje 120 colig bőven elég. Tűéles kép, könnyen kalibrálható.
800 órás a lámpa benne, ezek kb 2500-3000-et mennek, van még bőven idő filmezni vele. MOst kb1200 óra van benne, ennyire kevés órával ritka fogás. Nagyon szép állapotban van, nem volt hurcolva. Én használom így az óraszám még növekedhet.

A családban volt még egy ilyen gép amit nemrég vittek el, a vevő egy mondata megragadt bennem: "Kalibrált monitorokhoz szokott a szemem és ez sokkal több mint amit vártam". Aztán már vitte is.
Kis mérete miatt nem zavaró látvány a nappaliban belógatni egy konzolról. Betettem 2 mobilos képet is a vetített képről, élőben jobb de azért kb visszaadja a látványt.
Csere/ beszámítás: esetleg PS4 pro, Xbox Series X,S jöhet szóba.
Csomagküldés lehetséges.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés