Hirdetés

Bose SoundTrue In-ear fülhallgató, headset új bontatlan fóliás

2019-04-25 08:55 3 hete Budapest V. kerület csomagküldéssel is

Hirdetés részletei

20 000 Ft

Hirdetés

Állapot: új
Szándék: kínál
Márka: Bose

Eladó új bontatlan fóliá

Fülhallgatók az aktív életmódért
A SoundTrue fülhallgatók kiváló hangzást és kifinomult stílussal ruháznak fel bennünket menet közben. Mély, tiszta hangzást nyújtanak, amelyet még soha nem hallott a hagyományos in-ear fülhallgatókból. Ezenkívül a StayHear® fülbetétek puha szilikon anyagok révén kényelmes illeszkedést biztosítanak, ami menet közben stabilan helyen tartja a fülhallgatókat. Ünnepelje stílusát és zenéjét a SoundTrue fülhallgatókkal.
Magukkal ragadó hangok
Menet közben könnyű zenét hallgatni. Az igazán magával ragadó zenehallgatási élmények azonban már aligha jönnek ilyen egyszerűen, ha Ön éppen úton van. Ez az, amiben a SoundTrue fülhallgatók kiemelkednek. Nagyobb tartományt fognak át és többet hoznak ki a zenéből, mint azt Ön a tipikus in-ear fülhallgatóktól várta volna. Az exkluzív Bose TriPort® technológia még magas hangerő mellett is képes természetes mély és tiszta hangzást és hangszertónust biztosítani – amit a sokkal nagyobb fülhallgatóktól várna el.
Menet közben is a helyükön maradnak
Bárhol hallgasson is zenét, nem akar bajlódni a folyamatosan leeső fülhallgatókkal. A SoundTrue fülhallgatókkal mindez a múlté, mivel tervezésüknek köszönhetően stabilan a helyükön maradnak. A StayHear® fülbetétek puha, hajlékony szilikonból készültek, és kényelmesen és szorosan illeszkednek a fül alakjához. Még arról is elfeledkezik, hogy viseli őket. Ezért a zenére összpontosíthat, nem pedig arra, hogy a fülében tartsa a fülhallgatókat.
Ezenkívül a fülhallgatók rendkívül könnyűek, mégis elég tartósak a menet közbeni használathoz. Az extra stabilitás érdekében a rugalmas kábelt csíptetővel láttuk el.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok