Hirdetés

Corsair Hydro H60

2014-02-19 15:21 6 éve Budapest csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

13 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladnám nagyjából 2 évet használt kompakt vízhűtésemet. A kisker gari már lejárt róla, de a Corsair gyári 5 év garijából még majdnem 3 év hátra van. A hűtő módosítva, farigcsálva nem volt. Az inteles és amd-s lefogatója és a doboza is megvan. A gyári ventije viszont már nincs, ahelyett egy Coolink Swif2 120p-t adok. A gyári elég hangos, általában erre cseréli le mindenki, én is ezzel használtam. Egy 4,2-re tuningolt 3770k-t 58-60 fokon tartott full load mellett, úgyhogy a teljesítményére sem lehet panasz. FIGYELEM! A pumpának van egy kis hangja, ami zárt házon át nem igazán hallható, de van neki, ezt figyelembe véve érdeklődj. Az ára ezért ilyen alacsony!

A házamban lévő ventilátorok zaja elnyomta a pumpa motorzaját, de én még ennél is halkabbra vágytam, így most két félgőzzel üzemelő ILYEN venti forog benne egy passzív CPU hűtővel, de sajnos még ezek hangja is idegesít. Ezt csak miheztartás végett írom le.

Csere és beszámítás nem érdekel, csak kp. Átvétel személyesen, Budapesten a 19. kerületben lehetséges, vagy postázom is, de csak a vevő terhére és felelősségére előre utalás után. Az új hardveraprón még nem adtam el semmit, a "régi" pirospontjaimat ITT tudjátok ellenőrizni. Egy hét garit adok a hűtőre.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok