Hirdetés

Archív – Creapure 1 kg-os szuper áron!

birooo (tag) – 15 éve regisztrált
85 pozitív értékelés
2016-02-28 19:16 4 éve
Miskolc, Sárospatak csomagküldéssel is

6 500 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Azonnal vihető!

A Creapure gyártója az AlzChem Németországban, amely világszerte elismert élelmiszergyártó. A legjobb minőségű, mikro szűrt Kreatin Monohidrátot gyártója.
Nagyon sok fajtájú és minőségű Kreatin kapható napjainkban a táplálék-kiegészítők piacán, de a Creapure az egyetlen a világon, amely összetevőit tesztelték, így nem tartalmaz szennyezett és felesleges adalékanyagokat.

Crea-Pure™

A világ legtisztább kreatinja!

A Crea-Pure™ egy olyan kreatin monohidrát, melyet ultra-szűrt eljárással állítanak elő mikronizált finomságúra. Ezáltal sokkal jobban szívódik fel, mint a többi kreatin fajta. Az általában kapható olcsóbb kreatinok 25-40%-a szívódik fel, és a tisztaságuk sem a legjobb. Ezzel szemben a Crea-Pure™ 70-90%-a felszívódik, mert tisztább és finomabb szemcséjű kreatint tartalmaz, ami az ultra-szűrt technológiának köszönhető.

Ahhoz, hogy a sportoló napi kreatin szükségletét bevigye húsból, 10kg feletti mennyiséget kellene fogyasztania. Ami elsősorban fizikai lehetetlenség, másodsorban pedig anyagi csődhöz vezetne. A kreatin-monohidrátnak nagyon fontos szerepe van az erő- és izomépítésben. A vékonybélen keresztül felszívódva bekerül a vérkeringésbe, onnan az izomsejtekbe, ahol vízvisszatartással megnöveli a sejtek térfogatát. Az így megnövekedett sejtekben sokkal jobb lesz az anabolikus folyamat is, ami izomtömeg és erőnövekedéshez vezet.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok