Hirdetés

Daddy Yankee - Aréna koncert Ülőjegy eladó

Energie X (senior tag) – 14 éve regisztrált
30 pozitív értékelés
2020-06-30 19:03 21 órája
Budapest

21 630 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Ajándékba vettem a jegyet, de sajnos a kiszemeltnek már nem aktuális.
A hely a 225. szektor, első sor középen található, ahonnan jól látható a koncert és senki sem ugrál előtted, vagy takarja ki az előadást!
A biztonságos és hiteles vásárlást miatt TicketSwapon vásárolható meg a jegy, a termékinfóra kattintva elérhető, vagy az alkalmazás Play storeból telefonra letölthető.

Tájékoztató email:
Kedves Daddy Yankee koncert Jegyvásárló!

Előző levelünkben arról tájékoztattuk, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt, Daddy Yankee magyarországi koncertjét az eredeti időpontban nem tudtuk megtartani.

Azért, hogy ne érjen senkit anyagi kár, a művésszel együttműködve tárgyalást folytattunk arról, hogy a koncertet egy olyan új, későbbi időpontban tarthassuk meg, amikor már senki egészségi állapotát nem veszélyezteti a pandémia, amikor már biztonságosan, zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani a koncertet.

Az egyeztetések sikerhez vezettek, szeretnénk tájékoztatni, hogy az eredetileg a Papp László Budapest Sportarénába 2020. június 25-re meghirdetett Daddy Yankee koncert az eredeti helyszínen, 2021. június 17-én kerül megtartásra.

Az eredetileg megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, melyekkel a továbbiakban nincs teendője, így azzal a koncert az új dátumon (2021. június 17-én) látogatható. Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.

Az esemény: https://daddy-yankee-koncert--arena.broadway.hu/2021-06-17-20-00

Köszönjük türelmét és megértését!

Üdvözlettel:
Broadway Event Kft.

Facebook Event

TicketSwapon a jegy (Update: Technikai hiba merült fel a ticketswapon, jeleztem feléjük, várjuk a megoldást)

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok