Hirdetés

ASUS ZenBook 15 i7-8565U 16GB 1TB SSD 15,6" FHD + Screenpad GTX 1650 4GB 2021.10.10-ig gyári gari

Tank13 (újonc) – 2 éve regisztrált
23 pozitív értékelés
Ultra (fizetett hirdetés) 2020-01-15 12:18 2 hónapja
Budapest, Pécs, Székesfehérvár csomagküldéssel is

425 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

ASUS ZenBook 15 i7-8565U 16GB 1TB SSD 15,6" FHD + Screenpad GTX 1650 4GB 2021.10.10-ig gyári gari

Kreativitás. Stílus. Innováció. Ezek azok a jellemzők, melyek meghatározzák az elegáns, új ZenBook 15-öt. A világ legkisebb 15 colos laptopja, mely lélegzetelállító, keret nélküli NanoEdge kijelzővel és forradalmi ScreenPad™ 2.0-val rendelkezik. Így megadja neked a szabadságot kreatív erőd felfedezésére.
Úgy terveztük, hogy nagyobb képernyőfelületet biztosítson számodra kisebb helyen, ezért NanoEdge formatervezésének köszönhetően keskenyebb kávával rendelkezik mind a négy oldalon. Így bármely vizuális tartalom magával ragadóbb, mivel semmi sem tereli el a figyelmed. A széles betekintési szögű technológia még akkor is tiszta képet nyújt, ha extrém nézőpontból tekintesz a képernyőre. A ZenBook 15 tiszta, éles, nagy felbontású kijelzővel rendelkezik, mely a széles betekintési szöggel és az élénk, pontos színekkel bármely képből a legjobbat hozza ki.
Ám a hagyományos ZenBook stílus sem veszett el: megmaradt az ikonikus, Zen által inspirált, körkörösen szálcsiszolt kivitelű fedél és a figyelemre méltó királykék szín. Mindez kiegészült egy a billentyűzet fölött húzódó új, kontrasztos, rózsaarany díszítőpanellel, amely extra luxust kölcsönöz a formatervezésnek. Az elegáns királykék színt a mélykék óceán fölött felkelő nap hihetetlen szépsége inspirálta, mely klasszikus és mégis kifinomult megjelenést kölcsönöz.
Az új ScreenPad™ 2.0 magasabb szintre emeli a hagyományos laptophasználatot. Interaktív, másodlagos érintőképernyőként számos praktikus funkciót kínál. Intuitív, okostelefonhoz hasonló kezelőfelületével könnyedén elvégezheted a feladatokat és létrehozhatod saját, zökkenőmentes munkafolyamataidat. Számos hasznos ASUS segédalkalmazással rendelkezik hatékonyságod fokozása érdekében, beleértve a Gyorsbillentyűt – az összetett billentyűkombinációk egyérintéses automatizálásáért - a Kézírást, a Numerikus billentyűzetet és az Office Xpertet. Hasznos gyorsvezérlőkkel is rendelkezik, melyek javítják a fő kijelző és a ScreenPad közötti interakciókat: pl. áttehetsz egy videót, chat ablakot, vagy bármilyen egyéb alkalmazást a ScreenPadre, hogy kihasználd az extra helyet, anélkül, hogy megszakítanád a munkádat a fő kijelzőn.
Kreativitásod kibontakoztatására terveztük, így a ZenBook 15 nem áldozza fel a teljesítményt a méretért. Megadja neked mindazt a nyers erőt, amire útközben szükséged lehet a hatékony, mégis könnyed munkához. A legújabb Intel® Core™ processzorokkal, dedikált NVIDIA® grafikával és kiváló minőségű, nagy teljesítményű alkatrészekkel felszerelve a ZenBook 15 soha nem fog megváratni. Akár komplex dokumentumokat hozol létre, adatot bányászol, fotókat retusálsz, vagy videókat szerkesztesz, a ZenBook 15-tell gyorsabban, és még többre lehetsz képes.

Gamer, tervező, vágó, szerkesztő gép.
Brutális teljesítmény egy gyönyörű laptopban.
Gyönyörű állapotú új készülék!
Ultra karcsú. Ultra elegáns!
Extra vékony, extra könnyű, öröm vele a munka.
Pontos típus: UX534FT

2021.10.10-ig gyári garanciával

Ára: 425.000 Ft.

Gyári dobozában, töltővel, dokumentációval kerül átadásra.
Frissített Windows 10 operációs rendszerrel.
E-mailen keresztül nagy felbontású képeket tudok küldeni!
Kérésre, postázom is!

Tel: 70/278-02-82

Intel Core i7-8565U
16 GB
1 TB SSD
15.6" FHD
GTX 1650 MAX-Q design 4GB

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hozzászólok

Hozzászólok