Hirdetés

Eizo FlexScan EV2750 Grafikus/Tervezői monitor! 27"/IPS/2k/10Bit/Fényérzékelő/Garancia Beszámítás:ON

2020-02-17 19:34 2 hete Budapest, Dunavarsány archivált

Hirdetés részletei

139 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: EIZO

Eizo FlexScan EV2750 prémium tervezői monitor eladó,még 3 év gyári garanicával!

-A készülékház kerete mindössze 1 mm vastagságú. A készülékház elülső része teljes mértékben sík kialakítású! Ugyanakkor a készülék oldalsó és hátsó része is rendkívül keskeny és elegáns, még a kezelő gombok és a logó is be vannak építve a felületbe.

-10-bites LUT a pontos színszabályzáshoz: A színinformációk hozzárendelése lényegesen pontosabb, mint a hagyományos 8 bites LUT táblák. A színosztályozás nagyon pontos és testreszabási lehetőségeket kínál!

-Az EV2750 antireflektív technológiája és Auto-EcoView funkciója tükröződésmentes megjelenítést biztosít. Az IPS technológiával ellátott LCD kijelző pedig szélesebb látószöget tesz lehetővé. Kapott egy fényérzékelőt is,mely automatikusan beállítja fényerőt a fényviszonyoknak megfelelően!

-A Button Guide segítségével minden funkciót egyszerre láthat. Elég, ha megérint egy billentyűt, és a képernyőn megjelenik minden funkció és a kívánt kezelőfelület.

-Picture-by-Picture mód: több forrás megjelenítése egyidejűleg

Video: [link]
Gyári oldal: [link]

Állapota: szép,újszerű! A kijelzőn 1db pici subpixelhiba van,amit fehér háttérnél látni,de olyan pici ,hogy kb. nagyítóval kell keresni! Normál használatnál észre sem veszed...


Főbb tulajdonságok:

-27" IPS kijelző
-2560x1440-es felbontás
-10bit LUT
-60hz
-fényérzékelő
-DP,DVI,HDMI,Audio,USB

Beszámítás játszik!! Laptop,mobil,konzol és pc alkatrész érdekelhet,de csak piaci ár alatt,ezt kérem figyelembe venni!!!!

Helyileg Dunavarsányban megtekinthető,kipróbálható! Esetenként a szállításban is tudok segíteni,de ez megbeszélés kérdése!

Tel: 06 20 420 82 28