Archív – Eladó Dune HD Max! 1db: 27.000Ft

Urbex (újonc) – 1 éve regisztrált
4 pozitív értékelés
Ultra (fizetett hirdetés) 2020-08-05 17:19 4 hete
Budaörs, Budapest csomagküldéssel is

27 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Dune HD

Halihó!

Megválnék szeretett Dune HD Max Médialejátszómtól. Hibátlanul működik minden rajta, nagyon vigyáztam rá! 2.0, 2.1, 5.1, 7.1 csatlakozó lehetőséggel, továbbá, 3x USB, Ethernet, Alkalmazások, YouTube, Felvételi lehetőség, Magyar nyelv, és minden finomság van benne. Nagyon megbízható készülék, nekem nagyon tetszik a mai napig, de nagyobbra váltás miatt kénytelen vagyok megválni tőle. Nappaliba, és a Háló szobába használtam, egy szerverre volt rákötve, és így mindig tudtam filmezni, és nem is kellett hozzá semmi csak egy UTP kábel. Beépített 60Wattos erősítő, ami elég nagyot szól ha minőségi hangszórókra kötöd. Nem recseg, nincs háttér zaj, nem torzít.

1db: 27.000Ft.-
2db: 47.000Ft.-

Telefonszámom: 06309909320

Ha van céged, vagy E.V. vagy, ÁFA-s számlát ki tudok állítani, vagy sima nullás számlát, ha magánszemély vagy!

Leírás:
A Dune HD Max azok számára jelentheti a tökéletes Blu-ray- és médialejátszót, akiknek a BD-olvasó mellett szükség van a belső, cserélhető merevlemezre is, illetve HD-s tévévevőként, beltéri egységként is a lejátszójukat szeretnék használni.
Miközben a frontpanel bal oldalán a Sony licensz alapján gyártott Blu-ray olvasó tálcája bújik meg egy lehajló előlap mögött, a jobb oldalon a Dune HD Base 3.0-nál megismert merevlemezfiók található egy hasonló fedlap mögött, ahová bármilyen szerelés nélkül, egyetlen mozdulattal tolhatunk be egy 3,5"-es SATA merevlemezt – legyen az Linux-os, Windows-os, DOS-os, vagy akár Mac HFS+ formátumú. A beépített Blu-ray olvasó és HDD mechanika mellett a HD Max természetesen képes lejátszani külső USB-s háttértárakról, vagy számítógép-hálózatunkon elérhető forrásból is.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=PR1bqVBRjOs

Telefonszámom: 06309909320

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.