Archív – ELADÓ egy felújított Nokia 6300

Intruder2k5 (MODERÁTOR) – 12 éve regisztrált
46 pozitív értékelés
2021-04-21 09:59 3 hete
Budapest, Vác, Veresegyház csomagküldéssel is

10 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Nokia

Eladó tehát a címben említett Nokia 6300 telefon. A készülék az első negyedévben lett vásárolva eBay-en Németországból, a forgalmazó cég által felújítva, de használva jó ha három napot volt, ami annyit jelent, hogy kívülről teljesen új, így abszolút kopás és karcmentes, és egy vadonatúj akkumulátor is járt mellé. Fólia is volt a kijelzőn illetve a kamerán, de sajnos az le lett húzva róla, mert feljött a sarka. Bár mellékes, de az eladás oka annyi, hogy akinek vásárolva lett, nem látja ezt a kis kijelzőt.

Tartozékok, amik a képeken is láthatók:

○ Nokia 6300 mobiltelefon
○ akkumulátor
○ Nokia hálózati töltő
○ 2GB-os MicroSD memóriakártya
○ füles (sosem használt)

A telefon kártyafüggetlen. Garancia elvileg az eBay-en van rá 1 év, de mivel ez ugye elég körülményesen érvényesíthető (külföldre postázás, etc.), így inkább azt mondom nincs. Csere, köszönöm de nem érdekel. A vevő a telefont a képeken látható tartozékokkal kapja. A telefon gyári alapbeállításokra vissza lett állítva, a biztonsági kódja az alap 12345. Postázás / átadás előtt fertőtlenítővel le lesz tisztítva.

Személyes átvétel főként Vácott lehetséges, de alkalomszerűen előfordulok még Veresegyház, Gödöllő, Göd, Dunakeszi, Fót térségében is, illetve heti két alkalommal Budapesten (kedden és pénteken délelőtt, IV., XIII., VIII., és XV. kerületekben, Váci út, Teve utca, Fiumei út, M3 kivezető) is. Posta csak előreutalással, a vevő költségére és felelősségére, GLS futárral +1500Ft-ért.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés