Eladó Hang Hibás Fehér PS4 Joy - 2019.02.06. Konzolbirodalom Garancia - Beszámítás

2018-04-11 09:37 1 éve Budapest, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

10 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

A hiba: Gyári PS4 Pro-hoz adott 2 hónapos kontroller, a gombjai tökéletesen működnek,de a jack kimenete a joysticknak kezd tönkremenni. A hibajelenség főleg coop játék közben fordul elő, néha statikus,akadozó,szaggató hangot hallok játék közben,amit csak a fejhallgató ki-be csatlakoztatásával tudok orvosolni - valószínű érintkezéssel kapcsolatos a dolog,nem értek hozzá.

A másik coop közben: partner panaszkodik,hogy véletlenszerűen megnő a hangereje a hangomnak,beszakad a dobhártyája illetve borzasztó rossz minőségbe vált át a hangom - mintha 1080p-ről levennéd 240p-re a minőséget. Először azt hittem fejhallgató - vettem is egy újat - kicseréltem, a probléma maradt.

Tehát: Ha valaki hangszórókkal,vagy TV-n keresztül akar játszani,akkor egy teljesen működőképes joystickot kap, ha fejhallgató is benne van a pakliban,akkor csak garizatás esetén(vagy nyilván másikat), én nem gariztatom le,mert nem akarok vele foglalkozni.

Tartozék nincs, gyári, fehér PS4 pro-hoz adott joystickról van szó. Konzolbirodalomhoz szóló számlája/gari papírja (külön nincs feltüntetve csak a gép,de a joystickra is szól) megvan.

Beszámítás: Lemezes Rocket League, semmi más nem érdekel.

Személyes találkozó Budapest és környéke, Dunaharasztin lehet kipróbálni, csomagküldés mehet utánvét/előreutalással.