Hirdetés

Archív – Eladó Panasonic SC-PMX70EG mini/mikro HIFI! - UPDATE: 22.12.11. - POSTA IS

Quent1n (senior tag) – 17 éve regisztrált
72 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2022-12-07 03:14 1 hónapja
Budapest, Vecsés csomagküldéssel is

39 999 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Panasonic

Archivált hirdetés

UPDATE 2: Kérdezték, hogy a képeket én fotóztam-e. Igen, egy 60x60-as fotósátorban. Időközben meglett a hifi doboza, minden hungarocellel együtt, szóval részemről mehet a posta de csak a Foxpost. XL-es fiókba tudom feladni (a doboz méretei: 44x31,5x39,5cm) ennek a költsége házhoz szállítás esetén 5.200 forint. Én azt mondom kerekítsük le és felezzük meg így 2.500 forintot számolok érte. Csomagautomatába 3.500 forint, ez esetben 1.500 forintot kérek érte. Postázásnál ha kell, szívesen készítek róla egy bemutató videót, működés közben.

UPDATE: Jár hozzá 2x 3-4 méter (igény szerint, de kb. ennyit tudok mérni) 1.5mm-es hangfalkábel és egy új, dobozos HAMA JACK - RCA, 2 méteres kábel

Eladó a címben szereplő Panasonic SC-PMX70EG típusú mini/mikro HIFI!

A készülék 2015.11.09-én vásárolt, jó állapotú, szép hanggal rendelkező készülék (nyilván a maga kategóriájában).

Egyetlen működési hibája, hogy a CD lejátszó működésképtelen. Valószínűleg mechanikai és optikai hibája is van, szakszerű szétszedés és tisztítás után sem működött rendesen. Mivel a CD lejátszó hibás, így bekapcsoláskor és kikapcsoláskor hallható pár másodpercig a motorhang kicsit. Természetesen cserélhető lenne de én nem találtam hozzá az országban cserealkatrészt és mivel nem hallgatok már nagyon CD-ket így nem is mozgatott annyira a dolog, hogy külföldről 20-30 ezer forintért próbáljak szerezni.

Egy kis esztétikai hiba is van a készüléken, egy apró ütődés, szerintem nem zavaró de természetesen fotóztam.

A hangfalak szerelés és javításmentes, hibátlan állapotban vannak, méretüket meghazudtoló mélyekkel.

A képeken nincs fotózva de természetesen jár hozzá a tápkábele, a távirányítója (természetesen gyári és tökéletesen működőképes, most próbáltam ki) és az FM antennája is. A gyári hangfalkábeleit keresem, ha nem találom meg őket, akkor minőségibb darabokat adok, természetesen ingyen. Update: csak az egyiket találtam meg, így inkább adok hozzá kimérve rendeset.

Jó kis hifi én nagyon szerettem, kellemes, meleg tónusú hangja van, a saját árkategóriájában (50-100 ezer) szerintem jó darab, nem véletlen ezt választottam anno. Természetesen meghallgatható, kipróbálható.

A készülék főbb tulajdonságai:

USB-n keresztül képes MP3, AIFF, AAC, FLAC (192 kHz/24 bites formátumig), WAV (192 kHz/24 bites formátumig) lejátszására. FM rádióval rendelkezik, 30 állomás tárolására képes, RDS funkcióval. Bluetooth képes és NFC-vel csatlakoztatható hozzá a telefon.

Rendelkezik külön mély- és magashang szabályzókkal.

3,5mm-es fejhallgató kimenete van, illetve hátul RCA AUX bemenete, így csatlakoztatható TV-re vagy számítógépre. Én ez utóbbin használtam.

A hangfalak 2x60W, 3ohm-osak és 10%-os THD-vel rendelkeznek.

Egyéb funkciók: Hangszínszabályzás, időzítő, sorround mód stb.

A készülék méretei, súlya:

Erősítő (Szélesség x Magasság x Mélység): 211 x 114 x 267 mm; 2.8 kg
Hangfalak (Szélesség x Magasság x Mélység): 161 x 238 x 262 mm; 2.6 kg
Egyben az egész kb. 8kg.

Az eladás oka, hogy hálózati lejátszásra képes modellre váltottam. A készülék Vecsésen van, de komoly érdeklődő esetén december 16-ig bezárólag Pesten is meghallgatható a VII. kerületben, utána január 9-ig csak Vecsésen. Mivel a doboza nem tudom megvan-e (ha megvan ezt a részt javítom), így postázásban egyelőre nem gondolkodnék semmiképp. Megvan a doboz, mehet a Foxpost, fentebb az infók.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok

Hirdetés