Eladó Sony WF1000X Vezetéknélküli Zajszűrős Bluetooth Headset

2019-09-12 15:43 16 órája Budapest

Hirdetés részletei

20 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Sony

Kihasználatlanság miatt eladó, minden tartozékával és dobozával, egy alig használt Sony WF1000X vezetéknélküli zajszűrős bluetooth headset.

Budapesten átvehető.

Tulajdonságok:

-Az Intelligens zenehallgatás az adaptív hangszabályozással automatikusan alkalmazkodik a tevékenységéhez - Az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás automatikusan érzékeli a tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és annak megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait. Egyéni igényei szerint testreszabhatja a Sony I Headphones Connect alkalmazással.
-Az önre szabott hangzás - A SENSE ENGINE™ lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.
Környezeti hangok (Beszédhang) - A Hang módra váltáskor biztos lehet benne, hogy utazáskor nem marad le egyetlen fontos bejelentésről sem.
-Telefonhívás kihangosítással – Könnyű, kéz nélküli hívásoknak köszönhetően felszabadultan beszélgethet. Nem kell a telefonja után kapnia: egyetlen koppintás, és már beszélhet is.
-Töltést biztosító tok - Nem kell aggódnia azon, hogy lemerül az akkumulátor – helyezze a fejhallgatót a tokba, így útközben is töltheti.
-Automatikus be- és kikapcsolás - Az eszköz automatikusan ki- és bekapcsolódik, így kíméli az akkumulátort, amikor nincs használatban.
-9 óra akkumulátor-kapacitás - A tölthető hordtáskával akár 9 órás akkumulátorkapacitás érhető el. Akár 3 órán át élvezheti a zenét, és 9 órán át játszhat.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok