Hirdetés

Eladó új, dobozos Braun Oral B Smart 4 4000N elektromos okosfogkefe mélyen bolti ár alatt!

2019-09-19 19:39 1 órája Budapest XIII. kerület, Gödöllő, Veresegyház csomagküldéssel is

Hirdetés részletei

11 990 Ft

Hirdetés

Állapot: új
Szándék: kínál

Eladó egy új, sosem használt, Braun Oral B Smart 4 4000N elektromos okosfogkefe, dobozában, minden tartozékával: mosófej (2 db crossaction), kézikönyv, fogkefe, indukciós hálózati töltő és ajándék fejtartó állvány.
A 4000N fogkefe kecses, fehér színű markolata javít a fogmosási szokásokon. A markolat zökkenőmentesen csatlakozik a telefonon futtatott Oral-B alkalmazáshoz (Bluetooath kapcsolaton keresztül), és valós idejű visszajelzésekkel javítja a fogmosás minőségét. Míg Ön mozdulatainak pontosításán dolgozik, az Oral-B különleges, lekerekített feje elvégzi a rá bízott feladatot. Akár 100%-kal több lepedéket távolít el, mint az Oral-B manuális fogkefék, így fogínye egészséges, mosolya pedig ragyogó lesz. Ez nem minden: a saját fejlesztésű nyomásérzékelő technológia a túl erősen végzett fogmosás esetén csökkenti a fogmosási sebességet, ezáltal óvja a fogínyt. Az Oral-B Smart 4 4000N fogkeféhez tartozó Smart Coaching funkció segít a fogmosási szokások és a szájüreg egészségének javításában. Nem csoda, hogy az Oral-B a fogorvosok által világszerte ajánlott fogkefemárka. Az Oral-B Smart 4 4000N tölthető elektromos fogkefe a következő pótfejekkel használható: CrossAction, 3DWhite, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, FlossAction, TriZone, Dual Clean, Power Tip és Ortho Care.

Állapot: új
Tartozékok: gyári tartozékok, saját doboz
Garancia: 7 nap próbagarancia
Darabszám: 1 darab

(Bolti ára legolcsóbb helyen is 21000 ft!)

A fogkefe Erdőkertesen van, posta/futár megoldható. Személyes átvétel Erdőkertes-Gödöllő vagy Erdőkertes-Veresegyház-Fót-BP vonalon lehetséges.

Futárral előreutalás esetén kedvezményesen 500 ft-ért küldöm!

Kérdésekre szívesen válaszolok! Tekintsd meg értékelésemet!