Hirdetés

EVGA RTX 2080 Ti XC 11GB GDDR6 (11G-P4-2382-KR) / újszerű, pormentes állapotban

2020-02-27 23:52 3 hete Budapest I. kerület, Gyömrő csomagküldéssel is Extra (fizetett hirdetés) archivált

Hirdetés részletei

355 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: EVGA

EVGA RTX 2080 Ti XC 11GB GDDR6 (11G-P4-2382-KR) / újszerű, pormentes állapotban eladó vagy cserélhető

A teljesítményéről szerintem felesleges beszélni, minden mai játékot futtat ultra-extra grafikán. Nekem Full HD-hoz elég nagy túlzás, éppen ezért cserélném csak és kizárólag EVGA 2080 Super verziójú videokártyára (nyilván nem egy-az-egyben, hanem értékegyeztetéssel). Nem sokat használtam, mert kevés időm van játszani. Porszűrős, jól szellőző házból! OC-t és bányászatot sosem látott! Egy minőségi, legalább 650W-os tápegység ajánlott hozzá.

További képeket természetesen kérésre szívesen küldök (valószínűleg a későbbiek folyamán töltök is majd még fel). Működés közbeni videót szintén tudok készíteni.

Az XC Ultra társához képest sokkal kompaktabb (269.83 mm hosszú), így kisebb ATX házakba is könnyedén befér (én is ezért vásároltam ezt a verziót).

Fontos, hogy a videokártya OEM, tehát semmilyen kiegészítő vagy tartozék nincs hozzá (így az eredeti doboza sincs már meg). Nem gondoltam, hogy valaha eladom, így nem volt fontos szempont se a doboz se a tartozékok megtartása. Kipróbálási garancia van ésszerű keretek között! Megbuherált, bányászatra tesztelt kártyát nem fogok semmilyen körülmény között visszavásárolni! Éppen ezért csak pozitív értékelésekkel rendelkező embereknél él a próbagarancia lehetősége. Amúgy pedig Gyömrőn, helyben kipróbálható és teljeskörűen tesztelhető.

Az árak tekintetében érdemes körbenézni. (Például itthon 500e Ft körül mozog az XC Ultra ára Árukeresőn legolcsóbban.) Értelmes véleményt, tanácsot az árazás tekintetében szívesen fogadok. (Bunkó, okoskodó vagy tiszteletlen embereket még csak válaszra se fogok méltatni.)

Csereár: 370e Ft
Ár (kp. vagy utalás): 355e Ft

Postázás kedvezményes árakon, a változás jogát fenntartva (előre utalás után):
MPL házhoz: 1390 Ft
Foxpost automatába: 799 Ft

Személyes megtekintés és átvétel Gyömrőn, vagy Pesten, főleg a Keleti Pályaudvar környékén vagy az 1. kerületben oldható meg! Elállás csak személyes átvétel esetén lehetséges!

Ref.: Vatera: stefanfull (290+ pozitív - 100%), Hardverapro: 32 pozitív (régi rendszerben: 77+) - 100%, Ebay: bdevil10 (43 pozitív - 100%)

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok