Hirdetés

-----------------

Fitbit Flex Fekete/Kék - ÚJ, BONTATLAN - NYÁRI AKCIÓ!! 2 NAPIG!!!

2016-02-01 14:40 2 hónapja Újfehértó csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

9 999 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó BONTATLAN Fitbit Flex fekete és kék színben
Feketéből 1, kékből 2 db van.

Ez a karcsú, stílusos kis eszköz mindig veled van. Napközben méri a lépéseidet, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat. Éjszaka figyeli az alvásod minőségét, és halkan ébreszt reggel. Elég egy pillantást vetni a kis fényekre, és láthatod hogy állsz a személyes céloddal. Megadja az extra lökést, hogy többet mozogj és aktívabb életet élj.

A Flex segítségével célokat tűzhetsz ki magadnak, a LED fények pedig mutatják hogy állsz velük. Minden LED 20%-ot jelöl. Te válaszhatod ki, mit mutasson: lépéseket, távolságot vagy kalóriát. Olyan mint egy eredményjelző, mely segít a motivációban, hogy napról-napra aktívabb legyél.

A Flex sosem alszik, még akor sem, amikor te igen. Viseld egész éjszaka, így a készülék mérni fogja az alvásod minőségét. Láthatod hány órát sikerült aludnod és hányszor ébredtél fel éjszaka. A Flexbe beépítettek egy halk ébresztés funkciót is, mely gyengéd rezgéssel ébreszt a kívánt időpontban, nem zavarva így partneredet.

A Flex tökéletes társ. Kényelmesen illeszkedik a csuklódra, így büszkén viselheted éjjel-nappal.

A Flex automatikusan szinkronizál PC-vel, iOS és Androidos készülékekkel. Valós időben férhetsz hozzá a statisztikádhoz.

A doboz tartalma:
fitbit tracker
2db karkötő (kicsi, nagy)
usb töltő
wireless csatlakozó számítógéphez

Személyesen átvehető Újfehértón, posta megoldható.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok