Hirdetés

Glenfiddich 18 Years 0,7L 40%

2019-07-29 22:32 1 órája Szolnok, Törökszentmiklós

Hirdetés részletei

10 000 Ft

Hirdetés

Állapot: új
Szándék: kínál

Bontatlan!

Glenfiddich Reserve 18 years whisky 0,7L 40%
A Világ legtöbbet díjazott whisky-je! Előállítása kis tételekben történik, ezért minden egyes kiadás egyedi és kivételes minőségű. A Glenfiddich lepárlónak ebben a 18 éves italában a spanyol Oloroso édessége és az amerikai hordó tölgyessége kapcsolódik össze. A kétfajta hordóban érlelt nedűket hatalmas keverőkádakban házasítják egymással. A gazdag és érett aromák keveredése által egy kivételesen tiszta, a narancs, fűszeres alma és robosztus tölgy ízeiben bővelkedő csodálatos whisky születik.
Kiváló minőségű spanyol Oloroso és amerikai tölgyfa hordót használunk ehhez a gazdag, izgalmasan gyümölcsös és intenzív ízvilággal rendelkező italhoz. Ez és számtalan más tényező teszi igazán különlegessé a Glenfiddich 18 éves whiskyt. Tagadhatatlanul kivételes single malt whisky, mely nem csak a 18 évnyi gondoskodásnak és figyelemnek köszönhető, hanem annak a whisky készítési tapasztalatnak és tudásnak is, melyet generációk óta örökítünk tovább.
Illat: Rendkívül gazdag aroma érett gyümölcsökkel, sült almával, fahéjjal és intenzív tölgy jegyekkel.
Íz: Aszalt gyümölcsök íze szabadul fel, kandírozott gyümölcshéjjal és datolyával kiegészülve, elegáns tölgy-aromába burkolózva.
Lecsengés: Melengető, jóleső és kitűnő utóíz jellemzi.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok