Hirdetés

Archív – Grafikus állást keresek és egyedi megrendeléseket készítek!

V60 (aktív tag) – 10 éve regisztrált
166 pozitív értékelés
2019-05-31 12:08 1 éve
Szolnok csomagküldéssel is

1 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Nagy Zoltán vagyok 47 éves Szolnoki lakos.

1992-be kezdtem el dolgozni CorelDraw3-as szoftverrel az akkori Kaleidoszkóp Kiadó-nál Szolnokon. Itt sajátítottam el a nyomdai előkészítéssel kapcsolatos feladatokat a névjegykártyától az óriásplakátig bezárólag mindennemű papír alapú nyomtatványig. Dekorációs anyagok tervezését-készítését-kivitelezését készítettem. Komplett arculattervezést a logó megtervezésétől a hozzá tartozó különböző anyagok elkészítéséig / szórólap, cégtábla, promóciós termékek feliratozása többféle technikával: szita-tampon-gravír stb... / és különböző reklámtárgyak elkészítése ami egy vállalkozás és vagy üzlet számára fontos az üzleti piacon való részvételhez.

Ezzel foglalkoztam 2006-ig amikor egy lézergravírozó műhelyben dolgoztam ami egyedi ajándéktárgyak készítésével foglalkozott ugyanezzel a szoftveres környezettel / CorelDraw X4 és hozzá tartozó programok / teljesen önállóan a tervezéstől kezdődően a késztermék elkészítéséig bezárólag 2019. április 03-ig.
Most is grafikusi munkakörben szeretnék elhelyezkedni ha a szakmai tapasztalatommal és kreativitásommal hozzá tudok járulni a cég sikeréhez.

Emellett rendelésre készítek egyedi grafikát, logót arculattervet stb.... Te kigondolod, elkészítem és ha tetszik kifizeted. Semmi kötelezettséged nincs.
Csatlakozz hozzám: https://www.facebook.com/okooneszolnok/?modal=admin_todo_tour

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok