Hirdetés

Harman/Kardon AVR-255 (PROTECT hibát ír, de működik.)

2013-10-31 12:18 5 éve Székesfehérvár, Várpalota, Veszprém csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

35 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eredeti számla, doboz, antenna, papírok megvannak. Garancia már nincs rá, az érősítő szép, karcmenetes és a távirányítója is kifogástalan állapotban van. Alább leírtam a hibaüzenetet, amit produkál, de ettől függetlenül jól működik.
A terméket Székesfehérvárra, Várpalotára vagy Veszprémbe ingyen el tudom juttatni. Posta is megoldható, ha a vevő vállalja ennek költségét.
Valaki hozzáértő szerintem viszonylag olcsón ki tudja cserélni a hibás IC-t vagy IC-ket.
Az erősítőhöz tudok adni angol nyelvű service manual-t, amiben megtalálható az erősítő összes kapcsolási rajza és az alkatrészek típusa, valamint szétszerelési útmutató.

HIBA leírása:
H/K AVR-255 erősítőm bekapcsoláskor kiírja a PROTECT üzenetet és automatikusan kikapcsol. Ha újra bekapcsolom kb. 30 másodpercen belül, akkor utána már tökéletesen működik. Szóval mindig csak másodszorra hajlandó bekapcsolni. Ha használat közben kikapcsolom és 30 másodpercen belül visszakapcsolom, akkor szintén szépen elindul hiba nélkül.
Amit még észrevettem, ha bedugok egy fejhallgatót az előlapi fejhallgató bemenetbe, akkor mindig elsőre bekapcsol, de ha kihúzom a fejhallgatót, akkor egyből jön a PROTECT üzenet és kikapcsol. Persze ha ilyenkor újra bekapcsolom 30 másodpercen belül, akkor újra működik tökéletesen.
Ha az összes kábel ki van húzva az erősítőből, akkor is ugyan az a jelenség, mint amit fentebb már leírtam. Processzor RESET-et is csináltam már többször is.
Valószínűleg valamelyik végfok IC vagy IC-k okozhatják a hibát.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok