Hirdetés

Archív – Használt Iphone 8 64GB szinte tökéletes állapotban!

makos.tamas (újonc) – 2 éve regisztrált
3 pozitív értékelés
2021-05-14 12:43 4 hete
Cegléd

50 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Fenti szeretett telefonom eladó a képeken látható állapotban, mikro karcokat talán lát rajta az ember ha nagyon keresi, de abszolút boltihoz közeli az állapota. 2 és fél éve használtam, lecseréltem, mindvégig üvegfólia és szilikon tok védte! Az akkumulátor teljesítménye teljesen jó, simán bír egy napot töltés nélkül ha nyomkodja az ember. Nagyon gyors 2 és fél éves használatához képest (az előző iphone 5se-m már bőven belassult ilyenkor)
A dobozának meg kellene lennie, de egyelőre nem találtam meg, ha nagyon szeretné a vevő akkor tudok még rá időt fordítani, de alapvetően úgy kell venni, hogy nincs doboza. A telefon kártyafüggetlen, headsetje elveszett neki, gyári töltőkábele szokás szerint elromlott anyagfáradás miatt, ezek helyett adok mellé egy darab 4 foglalatos 3.0 ás gyorstöltő adaptert, és egy 2méter hosszú erősített töltőkábelt(2 évig használtam az előző kábelt ami ugyan olyan minőségű volt mint amit adok hozzá)
Cegléd és környéke elsősorban ami szóba jöhet, az ár irányár, ha nem vagy "pofátlan" akkor megtudunk egyezni egy egészséges alkuban.
Érdeklődni a 0630/328-86-29 as telefonszámon.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok