Hirdetés

Archív – Hat kártyás komplett kész RIG keret. Csak a kártyák kellenek bele.

prmcsk (addikt) – 16 éve regisztrált
347 pozitív értékelés
2021-05-09 12:28 1 hete
Monor

178 999 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Egy darab alap bányászkártya áráért adom...Kinek sok ?

Látva a cuccaim vevő nélküli nézettségét, (tudom, adjam ötvenért, hát hogyne...) gondolkodom azon, hogy a hirdetésimet a yout...on teszem közzé. Abból megkeresném a hozzájuk rendelt kalkulált összeget és nem kéne eladnom magát a terméket...

Három darab kék ledes ventilátorral. Nekem nem tetszik, de ilyet kaptam. Legfeljebb kivágod...

Gigabyte / i3 2100 /4GB 1333Mhz ram
6 riser
ATX táp, a lapnak és (pendrive hiveos) bootnak
HP 1200W 89% hatásfokú táp (minden kábel forrasztva). Csomómentes gyalult léc, csavarok süllyesztve, M4 menetek fúrva, nem beleobrákolva. Ez nem "fushika" BT.

6x6+2pin a VGA-k nak. Felárért bővíthető.

Szösszenet, a RIGpiacról:

Sok ember tisztán eladási céllal épít és kaszálNA. Megácsol egy keretet, összetolja a kábelezést abból, amije van a sufniban, beleszórja a meglévő, vagy felhajtott zsugáit, osz't irány a piac. Sokan még arra sem veszik a fáradtságot, hogy legalább széthúznák a kártyákat, az árult rigjeikben. Értem, hogy keresni akarsz, de valami igényesség szoruljon már beléd.

Számoljunk: Minden kártyának van itt egy piaci ára. Erre tegyél rá egy kicsit, mert VAN. Az árat szorozd meg a kártyák számával + 180k-t, a keretre és kijön egy szám. Erre mit látok ? Sokan itt még + 800-900k-t tesznek a zsugák piaci árára. Ez lenne a keret, a komplettség ára ? Lehet, csak nekem, de ez gusztustalan, még ha "szabad ár" is van...Így jönnek ki a 8-10k-s MH/s árak.

Kedves vevő: Legyél okos, hülyéből már exportálhatunk is...

Egy hét teljes garancia...
Alku nuku. Ha nem megy el, használom én...

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés