Házimozi rendszer 5.1 - Sony BDV-E2100

2019-08-25 19:18 55 perce Budapest, Eger

Hirdetés részletei

60 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó egy alig használt Sony Home Theatre System BDV-e2100. Terméknek nincs semmi hibája, garancia nincs már rá.

Hang és látvány tökéletes harmóniája
Készen áll a moziélményre ? A Full HD 3D Blu-ray filmek alatt a székébe fog kapaszkodni. A rendszer 5.1 csatornás surround hangzása betölti a szobát, és azonnali vezeték nélküli kapcsolaton keresztül érheti el az okostelefonján vagy tablet készülékén található zenéket. Csak dőljön hátra a fotelben, és élvezze az előadást.

Egyérintéses zenehallgatás
Ossza meg zenéit NFC- és Bluetooth-kompatibilis okostelefonjáról vagy tablet készülékéről a házimozi-rendszerén. A Bluetooth segítségével számítógépéről, iPhone, iPad vagy iPod készülékéről vihet át zenéket. Bármit játszik le, a Digital Music Enhancer technológia tisztábbá teszi a hangzást.

Osszon meg videókat, fotókat és egyebeket vezeték nélkül
A beépített Wi-Fi segítségével kusza kábelek nélkül egyszerűen csatlakozhat okostelefonhoz, laptophoz, tablet géphez vagy közvetlenül az internethez. Személyes fényképeitől és lejátszási listáitól az online filmekig töltsön le mindenféle szórakoztató műsort, nézze vissza a TV-műsort és YouTube klipeket.

Élvezze a filmeket lenyűgöző minőségben
Azt a képminőséget kapja, amivel valóban bent van az akció kellős közepében. Nézze 2D és 3D Blu-ray Disc vagy DVD lemezét teljes HD minőségben természetes színekkelés éles részletekkel. Az ügyes képjavításoknak köszönhetően még az online video is simább, mint az Ön számítógépén.

Ha valaki szeretné, tudok róla képeket küldeni.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok