Hirdetés

Archív – Hontalan házimozi - UNIC UC40 projektor!

time87 (csendes tag) – 15 éve regisztrált
20 pozitív értékelés
2019-08-25 14:41 1 éve
Szolnok csomagküldéssel is

15 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Megvigyázott, egy egész darab filmet magából kivetítő, csodálatos projektor, házimozi ház hiányában történő oktalansága miatt nagyon eladó.

2017 március 14-én vásároltam 32 000 Ft magyar királyi forintért, persze akkor sem ért már annyit, de gondoltam, a magyar garancia jól jön. Bedobozolva múlatta az időt, szóval valóban jól jött!

Oszlatom a kételyeket, megelőzöm a félreértéseket: ez egy "amennyije van, az annyit is ér" projektor, plafonra felszerelni esélytelen, mert a dőlésszög kompenzálására csak azért van lehetőség rajta, hogy a specifikációban +1 sor szerepeljen, használhatósága 0, a vetített képméretet érdemes a leírtak szerint alkalmazni, mert mocsoládé lesz 4X8 méterre vetítve, azon felül, hogy a kirajzolódó pixeleken akár fali amőbát is lehet játszani.

Nappal plusz zajforrásnak, fűtőtestnek megfelelő, fényereje kevés ahhoz, hogy filmezz rajta.

Az esti bárányszámlálást elvető, álmatlan gyerekszobák hosszú álmot hozó, érintésvédelmi szempontból biztonságosabb, mozgóképpel is elbánó diavetítője ez, mintsem projektor.

Vagy a kertbe, a ház falára két hányás között meccset kivetítő, ütni-verni való kocka.

Esetleg randikellék, a sejtelmesen vörös pornófény mellé hangulatcsináló, ahol a zajos hűtése ugyancsak hasznos textúraként fedi el a kíváncsiság által tűélesre hegyezett, üzekedéstől vérbő genitáliák csattogására kíváncsi szomszédok füle elől a szerelem zörejeit.

Van rajta minden, hdmi, usb, wifi, kártyaolvasó, távirányító, részletes specifikáció a fotók között.

Vedd és vidd, futár oké, majd kitaláljuk, hogy miképp, vennék már fehér pólókat az árából, hogy ne dobáljanak meg apróval a buszmegállóban.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hozzászólok

Hozzászólok