Hirdetés

HP Sprocket hordozható Bluetooth fotónyomtató, hőpapíros, aksis, powerbank méretű

2019-05-17 09:03 4 hónapja Budapest IX. kerület csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

1 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: HP

Új állapotban, dobozában, több mint 80 db fotópapírral kínálom. Kiválóan működik mind Android, mind iOS applikációval, melyet folyamatosan frissít a gyártó.

Nagyszerű kis gép, pusztán a kihasználatlanság okán válnék meg tőle. A garanciája már lejárt, próbagaranciát tudok adni.

Postázás csak előreutalással, vagy 30 pozitív értékelés felett Foxpost utánvéttel. Csere ajánlatokkal köszönöm szépen, de nem szeretnék élni. Alku egyelőre nincs. Köszönöm a megértéseteket!

HP Sprocket Mobil nyomtató jellemzői:

​A HP Sprocket fényképnyomtatónak köszönhetően a fényképek kinyomtatása okostelefonról most már ugyanolyan egyszerű, mint a megosztásuk. Barátaival töltött különleges pillanatait emlékezetesebbé teheti az azonnal megosztható, 5 x 7,6 cm (2 x 3 hüvelyk) méretű pillanatképek vagy matricák segítségével. Ezt a mobiltelefon méretű, kb. 170 gramm tömegű hordozható nyomtatót bárhová magával viheti. Akár azonnal nyomtathat 5x7,6 cm (2x3 hüvelyk) méretű fényképeket vagy matricákat. A Bluetooth-technológia segítségével nyomtathat a HP Sprocket alkalmazáson keresztül is. A HP Sprocket alkalmazással kinyomtathatja a közösségi oldalakról származó kedvenc képeit.

Árukereső link