Hirdetés

Huawei P20 128 GB, garanciális

2019-11-09 11:06 1 hete Budaörs, Budapest IX. kerület, Törökbálint csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

60 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Sziasztok,

P20 (nem a PRO), 4 GB RAM, 128 GB háttértár, single-sim, a kék változat, nagyon szép. 2018.12.14.-én vettem, nem szerettem volna lecserélni mert maximálisan elégedett vagyok vele, de munkahelyet váltottam és kaptam egy új telefont.

Garancia: 1 év volt rá, így 2019.12.14 a vége. Papír alapú számláját adom kézbe, elektronikus garanciajegyet pedig átküldöm.

A telefon Voda függő viszont ma délelőtt (november 11.) elindítottam a függetlenítését. (ez nem egy azonnali folyamat, mivel céges flottában lett vásárolva a telefon, így a volt munkahelyem intézi a Vodával, csak így lehet ingyen megúszni a dolgot ).

Állapota jó, folyamatosan tokban volt tartva, de kisebb koszok alá kerültek, itt-ott látszik a nyoma a hátsó üveglapon, de ha tokban van egyáltalán nem látszik és amúgy is nagyon keresni kell (próbáltam őket lefotózni, de nem látszik a fényvisszaverődések miatt). A fém kerete, sarkai hibátlanok, előlapon akad egy hajszál karc a gomb mellett (tehát nem a kijelző részen), de ezt is úgy kell keresni.

Adom hozzá dobozát, supercharge töltőt, minden kábelt, bontatlan fülhallgatót és egy bontatlan Nillkin tokot is (meg a gyári tokot is de az már besárgult kicsit). Átvehető esténként és hétvégén a Nagyvárad tértől nem messze, hétköznap Törökbálint, Budaörs ok. Szállítás vevő költségére és felelősségére előre utalással.

Szerintem mindent leírtam, nem zsákbamacska innentől, de ha kérdés van keress. Köszi, hogy elolvastad!