Hirdetés

Archív – Humble Choise megmaradt játékok olcsón!

Mardu (friss újonc) – 2 éve regisztrált
8 pozitív értékelés
2020-11-24 16:31 6 hónapja
Tiszaújváros

100 Ft

Állapot: új
Szándék: kínál

Sziasztok, rengeteg játékom marad és maradt meg a bundle vásárlásokból! Valamikor csak egy játékért is megéri megvennem valamikor meg elfelejtem szüneteltetni és veszek egy csomó játékot amikkel tuti nem fogok játszani sohasem. Ezért úgy döntöttem hogy, akinek kellenek azok vihetik őket.

Megkerestem az adott játék legalacsonyabb árát az interneten és az alá próbáltam belőni az sajátomat emiatt van olyan ami ingyenes lett. Az ingyenélők kiszűrése végett kell vennie valamit minimum 500 forint értékben ahhoz hogy 1 ingyenes játékot választhass . De ez azt is eredményezi hogy minden elköltött 500Ft után jár egy 0Ft-os játék az az ha van a listában még elég ingyenes játék és te veszel valamit 1500 Ft-ért akkor választhatsz mellé 3 ingyenes játékot (Az ingyenes játékok általában elég bénácskák szerintem ha szabad ilyet mondani, de ha tetszik vagy csak poénból ki akarod próbálni akkor akár 500 Ft-ért akár meg is érheti). A kulcsok ki sincsenek kérve ezért, ha azt szeretnéd akkor humblebundle giftként is elküldhetem.

De ha nem győztelek meg ezekkel akkor gondold végig még egyszer azt hogy :
Megkaphatod a játékot steam-es ár alatt.
Minden 500 forint után egy ingyenes játék (amíg lehetséges).

Ezeknek az információknak a tudatában keresgélhetsz a listában amit egy Google táblázatba dobtam fel és így jobban nyomon lehet követni szerintem.

Itt a link hozzá -> [link]
Ha kérdésed van vagy vásárolni szeretnél akkor dobj egy privát üzenetet és megbeszéljük.
A fizetéssel meg szerintem Paypal vagy sima utalás is lehet

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok