Hirdetés

iPhone 4 16 GB (T-Mobile) eladó (mint az új)

Alvin_ti4200 (félisten) – 18 éve regisztrált
80 pozitív értékelés
2014-07-21 07:43 6 éve
Budapest

34 990 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Közel 4 év után megválnék szeretett telefonomtól újabb készülék vásárlása miatt. Első naptól kezdve neoprén tokban van, ennek köszönhető, hogy ennyi idő után is úgy néz ki, minth új lenne - na, meg persze vigyáztam is rá nyilván :)

A szoftvere sosem volt buherálva, hivatalos iOS 7.1.2 fut rajta most is, függetlenítve nincs, de a T-Mobile-nál egy vagyonért (15 ezer forint azt hiszem) már hivatalosan megoldható, mert hűség nincs rajta.

Minden eredeti tartozékát odaadom hozzá, ami egy vitrinben lévő dobozt, annak minden tartalmát, egy töltőkábelt és egy (hibás) headsetet jelent. Tekintettel arra, hogy nagyon szeretem a gyári fülest, így azt, amit a rossz helyett vettem utólag, megtartanám (az új telefonomhoz nem járt semmilyen).

A kép, amit a hirdetéshez feltettem, a telefon vásárlásának napján készült, így az azon látható tok már nyilván koszos, de igyekszem fotókat készíteni a telefonról, volt jó pár, de valamiért elvesztek, úgyhogy erre kérnék egy kis időt.

Tekinthető diszkriminációnak, de csak Budapesten és nagyon max környékén vagyok hajlandó személyesen átadni a csomagot, lehet utálni érte. Nem számítok be semmit (hiszen azt nekem is tovbb kellene adnom, ergo olyan árat mondanék neked rá, amitől mosolyogsz egy jót), illetve csere sem érdekel sem mikrohullámú sütőre, sem Playboy gyűjteményre, se másik telefonra.

Köszönöm.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok