Hirdetés

Jegelve – JBL GX-600C 210W max és 70W névlegeset teljesítő komponens szett eladó sorba került

csabex2007 (aktív tag) – 14 éve regisztrált
62 pozitív értékelés
2020-11-22 20:54 4 órája
Budapest, Nagytarcsa csomagküldéssel is

25 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: JBL

A fotókon látható komponens szett eladó sorba került. Használt, de mai napig hibátlan állapotban, hiszen egy prémium márkáról és hangszóró szettről van szó. Kiváló hangváltó, sokoldalú tweeter szerelhetőség és a legfontosabb, hogy megfelelő beállítások mellett egyáltalán nem torzít ! Kristálytiszta magas hangok amelyeket a hangváltóról tovább lehet fokozni +3 dB-el.
Az új autóban megfelelő a hangrendszer, különben megtartanám. Eredeti dobozában, használati meg minden egyes tartozéka megvan, sőt még a számlája is valahol, de a gari (semmi értelme egy JBL-nél) már lejárt eddig szerintem.
Plus One (TM) mélysugárzó kúp
Harman szabadalmaztatott Plus One (TM) polipropilén kúp, nagyobb, átfogóbb kúp felület, mint a többi hasonló kategóriás hangszórónál - az eredmény nagyobb érzékenység, fokozott alacsony frekvenciájú teljesítmény és nagyobb zenei karakter.
Három ohm-os DCR lengőtekercsek
A legtöbb gyári hangszóró vezetéke olyan vékony, hogy nem képes a a kiváló hangzáshoz szükséges teljesítmény eljuttatni a hangszórónak. Az alacsony impedanciás, három ohmos lengőtekercs, a GX sorozatú hangsugárzókban nagyobb teljesítményre képes, ami azt jelenti, hogy tisztább, gazdagabb a hangzás kisebb teljesítményű erősítőkkel is.
Él-vezérelt lágy dóm magassugárzók
Puha dóm magassugárzók puha magsfrekvenciás érzékenység, és nagyobb terhelhetőség a magass tartományban, amely még élethűbb hangzást ad.
Frekvencia átvitel Akár 21kHz
Meghallod, ami eddig hiányzott - a JBL GX sorozat teljes frekvenciatartományban mozog, így összefüggő, kivételes hangot produkál.
HARMAN Proprietary magassugárzó elvezetés
Speciális hullámvezető a tweeter-ben, hogy milyen autó kaszniban megfelelően és veszteségmentesen szólaljon meg a zene.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok