Elfelejtett jelszó
Add meg e-mail címed hogy elküldhessük a belépéshez szükséges információkat!

Biztos, hogy archiválod?
Még nem értékelték az adásvételt!
Az archív hirdetések a találati listákban nem jelennek meg, így elképzelhető, hogy a másik fél nehezen fogja megtalálni hirdetésedet, ha most archiválod. Ezért javasoljuk, hogy jegeld és csak az értékelés megtörténte után archiváld.

    
Egyszerre 15 aktív apróhirdetésed lehet ingyenesen, ez a hirdetés a 16-ik.
    
Aktiváljuk a hirdetést? (2900 Ft)
    
Kép beszúrása
Add meg a képre mutató hivatkozást (linket, url-t)!

Hozzászólás
Add meg a hivatkozást (linket, url-t)!

Archiválva

Körting TRC 14 special hordozható minitévé + rádió + kazettalejátszó

2018-01-01 23:14 (Utolsó up: 2018-03-22)

Ár: 4 990 Ft

Eladó egy retro minitévé beépített rádióval és kazettalejátszóval. Német gyártmány, hetvenes évekbeli modell. A tévé, ill. a rádió része tesztelt – ezek működnek, a kazettás részt (kazetta hiányában) nem tudtam tesztelni.

A készüléknek hátul csak RF-csatlakozója van (SCART, HDMI abban az időben még nem létezett). A korához képest jó állapotban van, egyetlen hibája, hogy az egyik tekerőgombja hiányzik (ettől függetlenül egy csavarhúzóval lehet állítani/csavarni a mögötte lévő pöcköt, az érzékelője rendben van).

Budapesti átvételt meg tudjuk oldani szinte bármely nap a XVII. kerületben, ill. hetente párszor a pesti/budai belvárosban (megbeszélés kérdése az időpont), átlagban havonta egyszer a Budapest - Kecskemét - Szeged útvonalon.

Kérésre postázom / csomagküldővel küldöm - ez esetben a program árát és a postaköltséget előre utalással kell a vevőnek kiegyenlítenie.

Utánvéttel nem postázok!


Átvétel: Budapest, Kecskemét, Szeged, csomagküldés
DVB-T információ:
A készülék nem alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére. A készülék kizárólag külön digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
Feladó: tdsbt tdsbt
25 pozitív, 0 negatív
Üzenet a feladónak
Megvásároltad tőle?
Hirdetés jelentése:

Figyelem, itt a hirdetést tudod jelenteni, értékeléshez használd az Értékeld! gombot!
max. 1000 karakter