Hirdetés

LG OLED55B7V ( 140 cm 4K OLED HDR DOLBY ATMOS / VISION ~2 ÉV GARANCIA )

mtibee2 (tag) – 6 éve regisztrált
33 pozitív értékelés
Ultra (fizetett hirdetés) 2020-05-15 18:54 2 órája
Kóka csomagküldéssel is

280 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladó egy LG OLED55B7V típusú OLED TV. A termékkategóriának megfelelő nulla fényerejű feketével, végtelen kontrasztaránnyal, és 2022. február 19-ig MediaMarkt jótállással. Annak ellenére, hogy monitorként használtam, csak minimális beégés van rajta, csak homogén piros szín megjelenítése esetén látszik, más esetben nem. A homogenitása kiváló, nincsenek rajta karcok, foltok, sérülések, olyan állapotban van, mintha most vennéd a boltból!

Nagyon szeretem ezt a TV-t, a kiváló képminőség mellett a menürendszere (WebOS) is kiválóan teljesít, bekapcsolás után hamar megjelenik a kiválasztott bemenet képe, és gyorsan nyílnak az alkalmazások is. Rendszeresen kap frissítéseket, akkor is, amikor nem történik verzióugrás, legutóbb például egy olyan update jött, ami lehetővé tette a merevlemezre rögzített tartalmak miniatűr előnézetét. Ezt korábban nem tudta. Természetesen - mint minden termék - ez sem tökéletes, a böngészőnek kevés a TV-ben lévő CPU/GPU, a nagyobb oldalak görgetése lassú. Minden másra bőven elég a processzor, a 8K-s HDR/Dolby Vision YouTube videók meg sem kottyannak neki.

Kiváló választás nem csak filmnézésre, hanem játékra is, 21 ms az input lagja, az éjszakai jelenetek, ha be is sötétítesz körülötte, eszméletlen jól néznek ki. Nem lehet elmenni amellett sem, hogy DCI-P3 lefedettsége 99,03%-os, tehát grafikai munkára is kiváló. Én szerkesztettem rajta fotókat, vágtam rajta videót is, hatalmas élmény egy ekkora kijelzőn, bőven elfér rajta minden ablak, eszköztár, kapcsoló, tudom is én... :) Csak ajánlani tudom!

Röviden összefoglalva: ez egy kiváló TV, és ha vigyázol rá, még sokáig fog szolgálni! Remélem, hogy Te is annyi örömöd leled majd a használatában, mint én! (Fájó szívvel válok meg tőle, de szeretnék egy még nagyobb TV-t. :) )

A termék a Pest megyei Kókán tekinthető/vehető meg, vagy elküldöm futárral. Ha fővárosi címre kell küldeni, 8.000 Ft, egyéb esetben 10.000 Ft a szállítási költség. A terméket az eredeti dobozában veheti át az új tulajdonosa a gyári tartozék Magic Remote-tal, és a dokumentációval együtt. A terméket és a szállítási díjat előre kell kifizetni.

Ha kérdésed van, keress bátran!

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok