Logitech QuickCam Pro 9000

2019-11-19 14:16 1 hónapja Szeged archivált

Hirdetés részletei

6 498 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

Kihasználatlanság miatt Logitech QuickCam Pro 9000 webkamera eladó, dobozában, újszerű állapotban, alig használtan, minden tartozékával.

TeljesítményCarl Zeiss® optika autofókusszal: A Carl Zeiss® optikának köszönhetõen a kép az eddigieknél részletesebb és tisztább. Még premier plánban is borotvaéles marad.Nagy felbontásban több részlet: A nagy felbontás minõségének és a 8 megapixeles fényképeknek hála, a képek még soha nem tûntek ennyire valóságosnak.RightLight™2 technológia: Az intelligens korrekció halvány megvilágításban vagy ellenfényben is a lehetõ legjobb képet biztosítja.Integrált mikrofon RightSound™ technológiával: Élvezze a kristálytiszta, visszhangmentes és zavaró háttérzaj nélküli hangot.Intelligens arckövetés és különlegesen széles látótér: Soha nem marad le egyetlen fontos mozzanatról sem.

Mûszaki jellemzõkCarl Zeiss® optikaAutomatikus fókuszálási rendszerKülönlegesen nagy felbontású, 2 megapixeles érzékelõ RightLight™2 technológiávalSzínmélység: True Color (24 bites)Mozgóképrögzítés: Akár 1600x1200 képpont (HD minõség)Képfrissítés: Akár 30 képkocka/másodperc sebességÁllóképrögzítés: 8 millió képpont (szoftveres javítással)Beépített mikrofon RightSound™ technológiával

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok