Hirdetés

Macbook pro 13 Touchbar 2018 Négymagos!!! proci, Apple garancia 2020.02.06.ig!!!

2019-05-20 00:35 9 hónapja Budapest, Győr, Sopron csomagküldéssel is Plusz (fizetett hirdetés) archivált

Hirdetés részletei

469 000 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Apple

Eladó Macbook pro touchbar 13, villámgyors ujjlenyomat olvasó, a legszebb, space gray színben, gyári Apple világ garanciával, mely akár meg is hosszabbítható 3 évre Apple Careval, akku 10 óra üzemidőt biztosít, nyolcadik generációs NÉGYMAGOS Intel core I5 2,3 Ghz, mely szignifikáns gyorsulást hoz az előző modellhez képest, Turbo Boost 3.8 Ghz 64 mb eDRAM, 8 GB 2133 Mhz LPDDR3 Ram, Intel Iris plus Graphics 655, egpu is csatolható hozzá, , 256 GB PCI-e alapú flashd háttértár, mely akár 3,2 Gb olvasási és akár 2,2 Gb írási sebességet is produkálh, megvilágított angol billentyűzet, Force Touch touch pad.
Teljesen újszerű, hibátlan a gép!
T2 chip, már folyamatosan aktív a "Hey siri" parancs, 500 nites fényerő, 25%-al több szín, True tone technológia, minőségi hangzás!
akkuban jelenleg 18 ciklus ami változhat, mert hasznalom a gépet.
Amit a technikai jellemzőkön túl:
Igen..nehéz szavakba önteni azt az érzést, ami a gép használata közben hatalmába keríti az embert.
A gép jóval gyorsabbnak érződik, mint ami a technikai paraméterek alapján indokolt lenne,olyan iszonyatosan gyorsan és könnyedén teszi a dolgát. Az ssd nagyságrendekkel gyorsabb a korábbiaknál, elképesztő, hogy egy dvd-nyi anyagot kb. 1 másodperc alatt másol! A képernyője, kontrasztja, színei, felbontása még retinához mértem is döbbenetes, P3-as színtartomány, 500 nit fényerő, egyszóval ugyanaz a minőség, mint az Iphone 7-en, a billentyűzete közvetíti a prémium érzést, +nagyon gyors gépelést tesz lehetővé, a weboldalak szemvillanás alatt betöltődenek, mire beírja a webcímet az ember, már ott is az oldal, hangja lenyügöző!

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok