Hirdetés

Archív – Olcsóbb lett - Microsoft Surface 3 eladó

paisacha (csendes tag) – 14 éve regisztrált
143 pozitív értékelés
2016-09-25 14:30 4 éve
Budapest

115 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Makulátlan állapotú Surface 3-am eladó - fekete Type Cover-rel és tollal. Ennyiért elég korrekt vétel, így alku most nincsen.

A garancia most járt le (09.30), de korántsem ennek lejárta az oka az eladásának - egyszerűen nem használom. Második tulajdonosa vagyok: az előző gazdája két hetet használta, én májusban vettem tőle, kb. 10 alkalommal vittem magammal munkára, de két hónapja már be sem kapcsoltam.

Ennek megfelelően a kijelző karcmentes, a valamennyi magyar karaktert elérhetővé tevő billentyűzet illeszkedése és működése egyaránt tökéletes, a tablet rész hátoldalán 1-2 felületi hajszálkarc azonban a táskába való ki-behelyezés miatt látható (abszolút nem zavaró, csak a korrektség kedvéért jelzem). A tollban júniusban volt elemcsere, de adok hozzá egy használatlan elemet is.

A gép doboza, Type Cover doboza, valamint a számla és töltő is jár hozzá.

A gép technikai részletei elolvashatóak itt: LINK - a 64 Gb-os WiFi-s modellről lenne szó. Windows 10 van rajta, és egy Office 2013.

Rendkívül elegáns, teljesen zajmentes gépről van szó, amely a lehető legjobban egyesíti magában a tablet és a teljes funkcionalitással bíró notebook előnyeit, nagyon meg voltam elégedve vele - szóval szeretném ha jó helyre kerülne :)

Személyesen Bp-en a Moszkva (Széll Kálmán) téren előzetesen egyeztetett időpontban átvehető. Máshova posta a vevő kérésére és felelősségére az általa választott módon.

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem