Elfelejtett jelszó
Add meg e-mail címed hogy elküldhessük a belépéshez szükséges információkat!

Biztos, hogy archiválod?
Még nem értékelték az adásvételt!
Az archív hirdetések a találati listákban nem jelennek meg, így elképzelhető, hogy a másik fél nehezen fogja megtalálni hirdetésedet, ha most archiválod. Ezért javasoljuk, hogy jegeld és csak az értékelés megtörténte után archiváld.

    
Egyszerre 15 aktív apróhirdetésed lehet ingyenesen, ez a hirdetés a 16-ik.
    
Aktiváljuk a hirdetést? (2900 Ft)
    
Kép beszúrása
Add meg a képre mutató hivatkozást (linket, url-t)!

Hozzászólás
Add meg a hivatkozást (linket, url-t)!

Archiválva

Monitor Audio RS5 tölgyfa furnérral

2018-03-14 21:29 (Utolsó up: 2018-04-18)

Ár: 90 000 Ft

6 évig volt hűséges társam ez az RS5-ös hangsugárzó pár, amelyet még 'galistvan' fórumtársunktól vásároltam. Én nagy megelégedettséggel hallgattam, de ez persze teljesen szubjektív dolog, így az emelkedett pátosztól ezúttal megkímélnék mindenkit. :-)
A gyártó elgondolása szerint, az RS5-ös hangsugárzó az RS1 és RS6 között képezett volna egyfajta "hidat", de természetesen inkább az RS1 felé húz, hiszen az eltérés "mindössze" annyi, hogy az RS5 álló -, míg az RS1 polcsugárzó.

A hangzásbeli különbségről: az RS5-ös picit "húsosabb", több a basszusa, nagyobb a tere. Univerzális hangsugárzó, de persze bizonyos határokon belül: elsősorban a jazz, akusztikus -, komolyzene, és az elektronikus zene az erősségei, zúzósabb műfajokra nem annyira ajánlom. Szóval ha valaki Anacrusis-t, vagy Napalm Death-et akar hallgatni, annak más hangsugárzó után kell néznie. ;-) Közepes méretű, kb. 14-20 négyzetméteres, "jól berendezett" szobában érzi magát a legjobban. Feszes mélyekkel, és szép "csilingelő" magasakkal bír, talán a középtartományban visszafogottabb egy picit. Relatív könnyen hajtható, de szvsz egy melegebb hangú erősítőt érdemes választani mellé. Nálam a Heed Luna+Pas párossal szépen muzsikálgatott.


Átvétel: Szeged
Feladó: peppe79 peppe79
7 pozitív, 0 negatív
Üzenet a feladónak
Hirdetés jelentése:

Figyelem, itt a hirdetést tudod jelenteni, értékeléshez használd az Értékeld! gombot!
max. 1000 karakter