Hirdetés

Monitor Audio RS5 tölgyfa furnérral

2018-03-14 21:29 5 hónapja Szeged archivált

Hirdetés részletei

90 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

6 évig volt hűséges társam ez az RS5-ös hangsugárzó pár, amelyet még 'galistvan' fórumtársunktól vásároltam. Én nagy megelégedettséggel hallgattam, de ez persze teljesen szubjektív dolog, így az emelkedett pátosztól ezúttal megkímélnék mindenkit. :-)
A gyártó elgondolása szerint, az RS5-ös hangsugárzó az RS1 és RS6 között képezett volna egyfajta "hidat", de természetesen inkább az RS1 felé húz, hiszen az eltérés "mindössze" annyi, hogy az RS5 álló -, míg az RS1 polcsugárzó.

A hangzásbeli különbségről: az RS5-ös picit "húsosabb", több a basszusa, nagyobb a tere. Univerzális hangsugárzó, de persze bizonyos határokon belül: elsősorban a jazz, akusztikus -, komolyzene, és az elektronikus zene az erősségei, zúzósabb műfajokra nem annyira ajánlom. Szóval ha valaki Anacrusis-t, vagy Napalm Death-et akar hallgatni, annak más hangsugárzó után kell néznie. ;-) Közepes méretű, kb. 14-20 négyzetméteres, "jól berendezett" szobában érzi magát a legjobban. Feszes mélyekkel, és szép "csilingelő" magasakkal bír, talán a középtartományban visszafogottabb egy picit. Relatív könnyen hajtható, de szvsz egy melegebb hangú erősítőt érdemes választani mellé. Nálam a Heed Luna+Pas párossal szépen muzsikálgatott.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok