Hirdetés

Nikon D5300 +2 akku + távkioldó 17 ezer expo

2017-11-12 01:21 7 hónapja Budapest, Debrecen archivált

Hirdetés részletei

130 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Haladó kategóriás Nikon gép szint lépés miatt eladó. 17 ezer expo van benne, szinte még új. Eredeti dobozával. Megkímélt állapotú, minden gombja tökéletesen működik és jó érzésű, nincsenek elhasználva.
Két eredeti Nikon akku jár hozzá, az egyik új a másik pedig a géppel együtt érkezett. Illetve egy eredeti távkioldó is van hozzá. Amennyiben egy teljes csomag érdekel +15k-ért be tudom dobni a vele érkezett Nikon AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6G VR II objektívet ami szintén megkímélt és kiváló állapotban van, gomba és karcmentes.

A szenzor frissen tisztítva!

Igazán megbízható gép, sosem hagyott cserben. Kiváló teljesítménye kiszolgál akár sötétebb szituációkban is. Kihajtós kijelzővel alacsonyról is lehet fotózni. Úgyhogy nagyon szeretem. Viszont komolyabb gépre váltottam így most megválok tőle.

Személyesen Budapest belvárosában hétköznap délután vagyok elérhető, illetve hévégén. Természetesen kipróbálásra van lehetőség ebben az esetben. Néha Debrecenben is megfordulok így ott is megbeszélhetünk találkozót. Ha nagyon tetszik az ajánlat akkor postáról is lehet szó, írj és beszélhetünk róla.

Különben privát üzenetben szívesen adok telefonszámot és akkor meg tudunk beszélni minden apró részletet.

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok