Hirdetés

NOBLECHAIRS EPIC Prémium Gamer Székek VERHETETLEN ÁRAKON!

2017-11-09 09:23 8 hónapja Nyíregyháza csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

1 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Az év legnagyobb sikert elért székei most hihetetlen AKCIÓBAN!

Az ár számlás bruttó ár, a szállítást is tartalmazza.

Luxus kényelem a bolti ár töredékéért, a székek bemutató darabok, átnézett hibátlan állapotban, mindössze ki lettek bontva!
3 hónap számlás garancia!

A Noblechairs elhozza a gamerek számára is azt a luxust, amit mindig is kerestek. Az EPIC névre hallgató székük maga a tökéletes fényűzés, a prémium minőségű műbőr borítása megegyezik a sportautók üléseinek anyagával, amelyre nem lehet panasz.

Nyáron sem hagy cserben!
Biztosan tudja mindenki, hogy a nagy melegben mennyire bele lehet főni egy-egy irodai székbe, vagy fotelbe. A Noblechairs Epic ügyes megoldásának köszönhetően az EPIC tulajdonosokat ez a gond nem fenyegeti. A szék gyémánt formájú varrásainak köszönhetően a nagy melegben is tökéletes szellőzést biztosít, így tuti nem izzadsz bele a székedbe.

Ülj, ahogy a legkényelmesebb!

A Noblechairs nem ismer kompromisszumot, ha a székeiről van szó. Az EPIC gamer széked úgy állítod be, ahogy neked a legkényelmesebb és ezek most nem csak szavak. A 4D-s kartámlákat úgy állítod, ahogy akarod, döntheted előre, hátra, jobbra, balra, tekerheted, sőt még a magasságán is állíthatsz. A széket is tudod előre hátra dönteni, hiszen a mechanika bírja a strapát. A magasságát természetesen szintén állíthatod a székednek.

AKRACING/DXRACER/VERTAGEAR SZÉKEK

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok