Hirdetés

ÁRCSÖKKENÉS-OKOSTELEFONOK

bgergely994 (újonc) – 4 éve regisztrált
9 pozitív értékelés
Plusz (fizetett hirdetés) 2019-06-20 18:44 1 éve
Szeged csomagküldéssel is

9 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Sziasztok!

Eladásra kívánok 3 darab régebbi típusú okostelefont. A készülékek specifikációit nem szeretném mellékelni, interneten meg lehet találni hogy mit tud. A telefonokhoz nincsen sem töltő, sem fülhallgató, minimális tartozékok vannak hozzájuk, mindegyiknél leírom hogy mit tudok adni mellé. A készülékek közül a Samsung és a Sony Telekom függő, a Honor pedig kártyafüggetlen.

1. Samsung Galaxy S4 mini
Használatból adódó karcok vannak rajta, a telefon teljesen működőképes, az akkumulátor kicsit elhasznált, hamar lemerül, de egy cserével tökéletes állapotú lesz. Amit tudok adni mellé az a gyári doboza, és mivel alaplap hibás is volt egyszer, akkor vettünk egy másik készüléket amivel más gond volt, kicseréltük az alaplapot, és így adom mellé a másik telefont is aminek az alaplapja hibás és az aksi hiányzik belőle, de alkatrésznek tökéletes.
2. Sony Xperia Z1 Compact
Elég sokat volt használva fólia és tok nélkül ezért a hátulja nagyon karcos, az elején is vannak karcok de ott annyira nem észrevehető. A telefon maga kifogástalanul működik, az aksi kicsit hamar lemerül, de sokkal tovább bírja mint a Samsungé, nem kell még kicserélni. Amit mellé tudok adni az egy világoskék műanyag tok.
3. Huawei Honor 7
A legjobb állapotban lévő telefon, egész idő alatt tokban tartott, üvegfóliázott készülékről van szó, bár jelenleg nincs rajta fólia, de azóta csak a fiókban tároltam. Használatból eredő minimális sérülések vannak az elején az előlap legszélén. Hibátlan működésű, aksi tökéletes. Amit tudok hozzá adni az egy fekete Star Wars tok.

A telefonokat futárral tudom kiküldeni előre utalás után, viszont a futár díját nem számolom fel, ingyen küldöm.

Árak:
- S4 Mini: 9.000 Ft
- Z1 Compact: 13.000 Ft
- Honor 7: 19.000 Ft

Egyben a három: 36.000 Ft

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Légy az első hozzászóló!

Még nem szólt hozzá senki sem.

Hozzászólok