Hirdetés

Playstation 4 20. évfordulós kiadás BONTATLAN

2015-09-19 16:14 1 hete Mezőkövesd csomagküldéssel is archivált

Hirdetés részletei

1 Ft

Hirdetés

Állapot: használt
Szándék: kínál

A címben jelzett új, bontatlan Playstation 4 eladó.
A 20. évfordulói kiadású PlayStation 4, rendszer a régi szürke PlayStationre hasonlít design szempontjából, és még a klasszikus logó is megtalálható rajta. Csak 12300 darab létezik belőle.
Ez a speciális kiadás emléket állít a legelső PlayStation konzolnak, amely 1994. december 3-án jelent meg. Összesen 12 300 példány készült belőle, ami nem véletlen, hiszen ez a szám is a legelső konzol megjelenési idejére utal. Az ünnepi kiadás elérhető volt Japánban, Észak-Amerikában és Európában is, A konzol mellett a kiegészítők is az eredeti szürke színben jelentek meg.
Már az első PlayStation rendszer is csúcstechnológiának számított a maga korában, hiszen lenyűgöző, nagy-felbontású, valós idejű 3D grafikájával olyan soha nem látott élményeket adott a játékosoknak, amelyre korábban még egy konzol sem volt képes. Ezenfelül pedig gazdag és izgalmas játékkínálatával is meghódította a világ játékosait. A PlayStation forradalmasította az egész játékipart, hiszen ez az egyetlen olyan konzol, amelyből világszerte több mint 100 millió példány kelt el.
A PlayStation®4 20 éves születésnapi kiadása egy nagyon különleges modell, mely külsejében az első konzolt idézi, mely megalapozta a PlayStation sikerét az elmúlt 20 évben. Ez a limitált kiadás egyszerre lehet nosztalgikus élmény a legnagyobb rajongók számára, ugyanakkor lehetőség is azok számára, akik nem használták az első konzolt, hogy megtapasztalhassák ezt az élményt – mondta Andrew House