QCY T1 TWS Earphone Garancia 2021.06.28

2019-10-30 11:07 1 hónapja Budapest VIII. kerület, Budapest VII. kerület, Budapest XIII. kerület archivált

Hirdetés részletei

6 000 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál

Eladóvá vált elsősorban kihasználatlanság miatt Saját Dobozában. Hamarosan képek

-Stílusos vezeték nélküli fülhallgató - QCY T1C
A vezeték nélküli fülhallgatók nemrégiben kerültek a piacra, és jellemzően még mindig nagyon drágák. Az új QCY T1C viszont nem ezt a trendet követi, és a legolcsóbb vezeték nélküli készülék, ami manapság kapható. Az kedvező ár ellenére kiváló minőséget képvisel - hosszú akkumulátor-élettartamot és gyors párosítást biztosít a telefonnal a fejlett Bluetooth 5 technológiának köszönhetően.
-Tökéletes zenei élmény
A QCY T1C fejhallgatót azok számára fejlesztették ki, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a zene minősége és a vezeték nélküli technológia között. A QCY T1C erős és kristálytiszta 6 mm-es audio meghajtókat kínál, amelyek kitűnő zenei élményt nyújtanak.
-Hosszú üzemidejű, vezeték nélküli fülhallgató
A QCY T1C fekete vezeték nélküli fülhallgató akár 4 órás lejátszási időt is garantál egyetlen töltéssel, így napközben szinte nincs is szükség a füldugók újratöltésére. Használat után helyezd be a füldugókat a töltő tokba. Teljes feltöltés után a tok további 15 órán keresztül elérhető. Még akkor sem kell megkeresni a kábelt. A fülhallgató kommunikál a telefonoddal vagy más elektromos készülékkel a legújabb generációs Bluetooth 5 technológia segítségével, amely gyorsabb párosítást biztosít.

Keresés