Razer Basilisk Ultimate Wireless Gamer Egér! 20k DPI/Dokkoló/Razer Chroma RGB/Razer Hyperspeed Tech

Meklod (tag) – 19 éve regisztrált
745 pozitív értékelés
Extra (fizetett hirdetés) 2024-06-12 23:53 7 órája
Budapest, Dunavarsány csak személyes átvétel

29 900 Ft

Állapot: használt
Szándék: kínál
Márka: Razer

Razer Basilisk Ultimate Wireless Gamer Egér eladó dobozával tartozékival.

Razer hyperspeeded
25% -kal gyorsabb, mint bármely más elérhető vezeték nélküli technológia, még azt sem fogja észrevenni, hogy vezeték nélküli egérrel játszik, mert a nagysebességű átvitelének, a legalacsonyabb kattintási késleltetésnek és a zavartalan frekvenciaváltásnak köszönhetően a legzajosabb, az adatokkal telített környezetben.

11 programozható gomb
Legyen kéznél egy hatalmas parancs arzenál, használja fel kedvenc makróit és a másodlagos funkciókat a razer synapse 3 segítségével.

14 szabályozható razer chroma világítási zóna
Ennek a vezeték nélküli egérnek az egyes megvilágítási zónái külön-külön programozhatók a chroma studio alkalmazásban, ez kiemelkedően kiegészíti az összeállítását miközben megvilágítja ellenfeleit.

Szabályozható görgő-ellenállás
A razer basilisk ultimate alján található egy tárcsa, amely lehetővé teszi, hogy görgetőkerékének ellenállását olyan sima vagy tapinthatóvá tegye, amennyit csak szeretné. ezzel a testreszabási szinttel pontosabban elvégezheti a fegyver kiválasztást és a görgetőkerék egyéb műveleteit.

Akár 100 óra az akkumulátor élettartama
A továbbfejlesztett vezeték nélküli energiahatékonyság fenntartja a csúcsteljesítményt akár 100 folyamatos órán keresztül.

Razer dokkoló
Adjon még több karaktert csatája számára egy hatékony töltődokkolóval, amely zökkenőmentesen integrálható más razer chroma-kompatibilis eszközökkel.

5 on-board memóriaprofil
Hozza bárhová a beállításait, és azonnal készen áll a játékra. akár 5 profilkonfiguráció aktiválása a on-board memóriából vagy az egyéni beállításokból felhőalapú tárolás révén.

100% ptfe egérlábak
Élvezze az egér sima mozgását bármilyen felületen, a legtisztább, legmagasabb fokú ptfe-ből készült egérlábakkal - ez a anyag tapadásmentes edények bevonására szolgál.

Video: [link]

Helyileg Dunavarsányban és Budapesten megtekinthető,kipróbálható vagy posta.

Telefonon hamarabb elérsz,itt sajnos nem mindig tudok azonnal válaszolni!
Tel: 06 20 420 82 28

Megbízhatóságom: Több mint 700 pozitív és 0 negatív értékelés,18 éve tag a hardverapron]

Megvásároltad tőle?
Értékelem
Problémás a hirdetés?
Jelentem

Hirdetés

Hirdetés